20110206

Barkarby Outlet

 Barkarrby Outlet sijaitsee Tukholman laitamilla nimensä mukaisesti Barkabyssä. Barkarbystä löytyy isoja lelukauppoja, Gigantti, OnOff, IKEA sekä muita kauppoja. Suuntasin Barkarbyhyn siellä sijaitsevan Stockholm Quality Outletin luokse, jossa myydään eri merkkien edellisen sesongin tuotteita ja mallikappaleita alennetuin hinnoin. Mm. Filippa K, Acne Jeans, Whyred, Vagabond, Hope löytyvät Stockholm Quality Outletista n. 20-70% edullisimmilla hinnoilla.  Kätevästi Barkarbyhyn pääsee päärautatieasemalta Centralstationilta. Centralstationille pääsee mm. T-Centralen metroasemalta yhdyskäytävän kautta maan alta.

Ota Centralstationilta Pendeltåg kohti Kungsängeniä tai Bålstaa. Junia kulkee n. 15 min välein.


Juna-asemalta löytyy sushiravintola ja suklaaputiikki mikäli odottavan aika tuntuu pitkältä. Lukuisia kahviloita ja ruokapaikkoja löytyy myös.

 

 Junaraiteet sijaitsevat kerrosta alempana, sinne siis etsimään oikean junan lähtöraidetta!


 Nappasimme Bålstaan suuntaavan junan, pysäkki jolla tulee jäädä on luonnollisesti nimeltään Barkarby.

 Aseman vieressä olevalta bussiasemalta tulee ottaa bussi numero 567 ja jäädä pysäkillä Herrestavägen.

Pieni kävelymatka bussin perässä ja Stockholm Quality Outlet häämötti edessä vasemmalla puolella.

 
Alue koostui sympaattisista yksikerroksisista puutaloista ja kävelykaduista. Outletalueelta löytyy myös kahviloita ja ruokapaikkoja nälkäisille shoppailijoille..
Hopelta löytyi ihania kenkiä kuten Acneltakin. Hopen kengät jäivät hyllyyn, Acnelta kotiutuin hurmaavan parin AW 2010 malliston kenkiä. Oma postaus kengistä tulossa, stay tuned!

9 kommenttia:

 1. Oijoi! Pitääkin ensi kerralla käydä tuolla outletissa.
  Kiitos paljon kommenteistasi! :)

  VastaaPoista
 2. Tuonne voisi koittaa suunnata seuraavan kerran Tukholman reissulla. Liian usein minimittainen reissu "tuhlaantuu" vain keskustaan.. Se on jo nähty, SoFo tai vaikka tämä outlet-alue olis ihana erilainen uusi paikka ! ^^
  Oliko hintataso muuten millainen näissä liikkeissä, isojakin alennuksia? :)

  VastaaPoista
 3. Minna Karoliina: Suosittelen käymistä Barkarbyssa, sieltä voi tehdä hienoja löytöjä!

  <3Ninnis

  Story: Barkarby Outlet voisi olla hyvää vaihtelua keskustassa pyörimiselle, matkoihin menee n. 40 min per suunta joten tietysti se on hieman tylsää. Mutta siellä saattaa tehdä hyviä löytöjä, hintataso on selkeästi edullisempi hieman liikkeistä riippuen, mm. Vagabongin kengät olivat mielestäni todella paljon edullisempia vaikka ovat tietenkin vanhempia malleja. Yleisesti noin 20-40% alennusta normaalihintaan verrattuna, joskus saattoi olla jopa 70% jos hyvä tuuri kävi.

  Itselläni on pian tarkoituksena käydä kurkistelemassa SoFon tarjontaa, teen siitä sitten postauksen kun kerkeän sinne=)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 4. ihana että löysin tämän, nimittäin ensi viikolla on suuntana tukholma ja juuri tämä kyseinen outlet maailma houkkuttelee ja vahvasti, mutta mietin typeryyksissäni, että satutko muistamaan että miten tuolta pääsee takaisin eli onko sama bussi numero vai? Ja mites juna-asemalla tulee toimia? =) Anteeks tunnen itseni tosi typeräksi :D

  VastaaPoista
 5. ja vielä edelliseen lisätäkseni, osaatko arvioida juna- ja bussilippujen hintoja?

  VastaaPoista
 6. Kiva että löysit apua ja vinkkiä jos Barkarbyn outlet on mielessä! Junaan ja bussiin käy sama lippu, ja kertalippuja saa edullisimmin esim Pressbyråneista tai 7eleven-kioskeista. Juna(pendeltåg) ja metroasemilla lippuja myydään automaatists tai hyypältä joka istuu kopissa. Kannattaa kertos mihin on menossa, noiden kertalippujen kanssa on ainakin aiemmin ollu eri vyöhykkeitä=eri määrä lippuja tarvitaan. Lippuja ei myydä busseissa, ne täytyy ostaa ennakkoon. Eli takastulomatkaa varten kannattaa ostaa liput samalla kertaa. Kääk, hinnoista en ole varma kun matkustelen kuukausilipulla, mutta oisko se suurinpiirtein 4euroa...? Kannattavaksi saattaa tulla vuorokausilippukin, oisko n. 14e/vrk, matkustella saa niin paljon kuin ehtii 24hssa.

  VastaaPoista
 7. Ja vielä noista julkisista: Takastullessa sama bussi kadun toiselta puolelta, sen nokassa lukee muistaakseni Barkarby station, 567 on bussin numero. Västerhaningen suuntaan (menee tukholman keskustan kautta) juna Barkarbyn asemalta, ja Stockholm centralissa pois. Hyvää matkaa, toivottelen kivaa Tukholman reissua!

  VastaaPoista
 8. Jos on lyhyellä Tukholman-reissulla, ei mielestäni kannata tuhlata aikaa Barkarbyhyn. Itselleni melkoinen pettymys, liikkeissä hyvin pienet valikoimat eikä alennuksetkaan lopulta paljon kummempia kuin normaaleissa alennusmyynneissä. Ota myös huomioon, ettei alue ole katettu kauppakeskus = sateella tai muuten huonolla säällä ikävämpi tallustella.

  VastaaPoista
 9. Kyselisin vähän tuon outletin hintatasosta, eli oliko oikeasti edullisia hintoja? :) On tainnut vierähtää aikaa kun olet tuolla käynyt, mutta jos muistat, että onko oikeasti käymisen arvoinen paikka, niin olisi mukava tietää :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...