20110316

Kevät saapui vaatekaappiin



Ihastusta ensi silmäyksellä. Valuvalinjainen, kevyt ja rento jakku oli täysin heräteostos, varmasti vaatekaapin käytetyin vaate tänä keväänä! Jakku on materiaaliltaan lyocelliä polyesterivuorella, toivottavasti lyocell kestää käyttöä ja kohtuullista pesua ulkonäkönsä puolesta. Kokemuksia kyseisestä materiaalista?


 Jakussa on pienet taskut helman alareunan lähistölle piilotettuna, käytännöllinen yksityiskohta.
 

Suora käännetty kaulus antaa ryhtiä ja jakkumaista ilmettä.


 Hihat ovat kimonohenkisen leveät, eikä jakussa ole tukala olla. Zara Woman 89,95€.



Smart casual-paitapusero. Rento, mutta samanaikaisesti siisti. En pidä perinteisistä paitapuseroista, ja tällaisia rentoja mutta siistejä paitiksia tulee siksi harvoin vastaan. Luulen tämän toimivan myös iltahumussa oikean laukun ja kenkien kanssa, muuntautumiskykyinen paita!


Iso tasku oikeassa alareunassa lisää rentoa ilmettä entisestään. Mustat trikooresorit hihansuissa ja helmassa.


Pyöreä pääntie on juuri sopivan kokoinen paljastamatta kuitenkaan liikaa. Zara Basic, 29,95€


Keväisillä värisävyillä jatketaan, kevätgarderobi sai täydennystä valkoisen ja sinisen t-paidan muodossa. T-paidoissa pieni resori helmassa, joten kevyesti pussimainen malli. Hintaa molemmilla erikseen 19,95€. "Colorblock" värienkäyttöä ja yhdisteleminen kiehtoo, joten aloitan varovasti turvallisella sinisellä. Sinisen kun luulisi olevan melko helppo yhdistää muihin yksivärisiin vaatteisiin. Toteutuskokeilua luvassa myöhemmin!

6 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä!:) tuon Zaran jakun malli näyttää erityisen ihanalta!

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkeistä, pistän meiliä jos ihmettelen jotain :) Aivan täydellinen bleiseri!! :)

    VastaaPoista
  3. Katri: Juu ja lähes samanmallista loytyy mustapohjaisena "kimonohenkisempänä" kuvioilla, käyhän kurkkaamassa, voisin uskoa että tykkäisit;)

    Anna: Ei kestä kiittää, ilo on puolellani! Ja juuu, uskon että se tulee olemaan todella tiuhaan tahtiin asu-kuvissa tänä keväänä/kesänä!

    <3Ninnis

    VastaaPoista
  4. Ihana jakku! :D Ja sulla on tosi kiva blogi, tykkään sun tyylistä! :D

    VastaaPoista
  5. Hanna: Juu, pian nähtävissä myös päivän asuissa kyllästymiseen asti, odotapa vain=D

    Kiitos ihanasta kommentista Tiina, kiva kuulla että viihdyt blogini parissa! Piristystä tänne lumisateen keskelle=) Jakusta tulossa pian päivän asu-kuvia!

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...