20110316

Tax-Free ostoksia ja uutta kosmetiikkaa


Suomen ja Ruotsin väliä laivalla seilaillessa ei voi olla piipahtamatta laivan Tax Freessä. Uhkaavasti tyhjentyvät Cliniquen kosteuvoide ja Chanelin meikkivoide saivat täydennystä laivan huokeista hinnoista johtuen. Cliniquen Dramatically Different Moisturizing Lotionin 125 ml jättipullo pumpulla maksoi 37€ (maissa n. 50€) ja lempimeikkivoide Vitalumiere Chanelilta 30€ (maissa 54€). Heräteostoksista ei ollut kyse, nämä luottotuotteet ovat seisoskelleet Ninniksen kylpyhuoneen hyllyllä kerran jos toisenkin, mitä sitä hyvää vaihtamaan.


Talven ajan olen painiskellut rohtuneiden huulien kanssa, joten uutta lievitystä kaivattiin Bepathenen, Blistexien ja muiden huulirasvojen sijaiseksi. Kicksin valikoimasta löydetty Rosebud Salve on kehuttu "jokapaikanvoide", joka toimii samaan tyyliin kuin Elisabeth Ardenin Eight Hour Cream, mutta maistuu paremmalta. Rosebud Salvea löytyy myös sievässä vanhanaikaisessa metallipurnukassa, mutta tuubi sopii parhaiten huulirasvan korvikkeeksi. Noin 10€ tuubi/purnukka. Toimii rohtuneimpienkin huulten pelastajana!

4 kommenttia:

 1. Kiitti vinkistä :) onko muuten jotain kenkäkauppoja tai vaatekauppoja joita suosittelisit mulle? :)

  VastaaPoista
 2. Minkälainen on tuo meikkivoide? Minkälaiselle iholle siis tarkoitettu ja miten toimii? Mulla kans käytössä Chanel, mutta Mat Lumiere. Olen ollut ihan tyytyväinen, mutta aina kiinnostaa jos löytyisi vielä parempi :)

  VastaaPoista
 3. Anna: Vinkit löytyvät nyt blogisi kommenttiboksista=)

  Ansku: Meikkivoide on hyvin kevyt, kuulas ja heleyttävä, mutta peittää kuitenkin pikku virheitä ja värieroja sujuvasti. Oma ihoni on normaali, paikoitellen hieman pintakuiva ja silloin tällöin muutamia näppylöitä T-alueella. Mat Lumierea en ole kokeillut joten tietysti hankala sanoa siihen verrattuna. Värisävyt ovat kuitenkin samat molemmissa meikkivoiteissa. Kannattaa ehkä käydä jossain kempparissa ja pyytäää että antaisivat pienen näytteen kotiin kokeiltavaksi purkissa, jotta voisit tutkailla eroja näiden kahden välillä jos kiinnostaa..?

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 4. Ninnis, juu, täytyy varmaan käydäkin näyte-kerjuulla. Voisi olla kesäksi sopivan kevyt vaihtoehto. Kiitsi vinkistä!

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...