20110307

Seven facts about me

Sain suloiselta Minna K:lta haasteen kertoa itsestäni seitsemän (lue viisi) asiaa.

1. Tälläkin hetkellä minun pitäisi väijyä kesätöitä ja päivitellä CV:täni. Tarkoituksena on hakea töitä Tukholmasta, ja varmuuden vuoksi Helsingistäkin kesän ajaksi jos kesä Tukholmassa ei onnistu. Kauppatieteelliselle alalle suuntautuminen tarkoittaa tässä vaiheessa opintoja luonnollisesti sitä, että haaveissa on omalle alalle suuntautuva työ, mielellään markkinoinnin ja mainonnan parista. Ovet ovat kuitenkin avoimena muihinkin suuntiin. Töitä Ruotsista muodin, markkinoinnin tai median parista, katsotaan miten käy! Kipin kapin työhakemuksia vääntämään!2. Viihdyn täällä Tukholmassa todella, hetkeäkään en ole katunut pikaista päätöstä lähteä uusien tuulien vietäväksi. Alkuun hirvitti ja jännitti jättää tuttu ja turvallinen taakseen vaihtaakseen sen johonkin tuntemattomaan ja uuteen. Päällimmäisena tunteena ensimmäisen kuukauden jälkeen on ollut onnistumisen tunne ja uuden kaupunkin ihastelu, kaikki on mennyt hyvin ja olen kovin iloinen päätöksestäni. Tahdonkin jakaa tämän erityisesti niiden ihmisten kanssa jotka uumoilevat uuteen paikkaan tai vieraaseen maahan muuttamista. Asioilla on vain tapana järjestyä(kunhan on itse aktiivinen).3. Mieleni tekee usein mieli taateleista siitä lähtien kun löysin niitä siskoni jääkaapista. Tästä on nyt noin kaksi kuukautta. Ja jos jotain tekee mieli niin sitähän on saatava, kuten jo monen viikon ajan taateleiden suhteen! Tämä ei ota laantuakseen tämä taatelihimo, apuva.4. Ikävä kavereitä ja perhettä on kova, hipsin siksi hetkeksi Suomen puolelle tapaamaan kaivattuja ystäviä Helsinkiin ja Vaasaan ensi viikoksi. Ensin majoitun sisin luokse muutamaksi yöksi Helsinkiin, ja loppuviikosta sumplin itseni Vaasaan ystävien huomaan. Ja kaikki ne joita en näe Suomivisiitilläni, olette ajatuksissani<3!5. Mietin usein mitä pidätte Tukholmapuuhailu-postauksista. Toisaalta tunnen että haluan jakaa elämääni Tukholman päässä yhteyden pitämiseksi ja kertoakseni millaista täällä todella on, toisaalta haluaisin postailla vai pelkästään muotiaiheisia juttuja joilla ei ole tekemistä Tukholmaelämäni kanssa. Juu tiedän että monet ovat varmasti sitä mieltä että molempia voi tehdä samanaikaisesti, mutta jostain syystä takaraivon pikkuääni sanoo etten ei voi tehdä molempia samanaikasesti. Toistaiseksi taistelen pikkuääntä vastaan ja toitotan itselleni että molempi parempi.  

 

Kiitos ja kumarrus Minna K:lle tästä haasteesta, lähetän sen eteenpäin seuraaville ilopillereille:

8 kommenttia:

 1. Kiitsi haasteesta, tartun siihen pikkimiten! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti kommentista ja kiitti haasteesta, pitääpä tehä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, otan haasteen vastaan & työn alle ;)

  Jos ei muuten ole vähään aikaan tullut päivityksiä blogistani, kannattaa varmaan kirjautua pois lukijoista ja liittyä sitten uudestaan :) Oli tullut Anskulta kommenttia että miusta ei ole kuulunut mitään! ^^ Paljon olen kuitenkin postaillut, tässä osoitteenvaihdoksen jälkeen..

  VastaaPoista
 4. Anna: You are very welcome, odottelen innolla postaustasi!

  Satu: Kiitos vinkistä, minulle ainakin postauksesi näkyvät hyvin, toivottavasti muillekin=)!

  VastaaPoista
 5. love this style!
  i´m following u
  great post!!!!!!!=D
  xx

  VastaaPoista
 6. http://indiebyheart.blogspot.com/2011/03/7-things-about-me.html

  Tein tänään omani ! ^^

  VastaaPoista
 7. by the way, tuossa sinun sivupalkissa on vielä miun vanha osoite lukemiesi blogien joukossa ! ^^ kannattaa poistella se ja liittää uusiksi.
  vui kamala kun miusta on koko ajan vaivaa tän osoitteenmuutoksen jälkeen ! :,D

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...