20110311

H&M Fashion Against Aids 2011

H&M:n perinteeksi muodostunut hyväntekeväisyysmallisto Fashion Against Aids saapuu 26. huhtikuuta kauppoihin, H&M:n Divided osaston alle keväisissä väreissä. Sporttisen unisex-malliston(!!) myynnistä 25 prosenttia ohjataan  hyväntekeväisyysorganisaatiolle kuten Designers Against Aidsille H&M:n lehdistötiedotteen mukaan. Malliston tarkoituksena on  kerätä varoja HIVin ja AIDSin vastaiseen toimintaan ja herättääkseen tietoutta HIVistä ja AIDSista erityisesti nuorten keskuudessa ympäri maailmaa.

Ehdoton must have allekirjoittaneen mielestä on muovikassimainen laukku, joka aiheuttaa hyvin Jil Sander-henkisiä fiiliksiä, budjettilöytö! Mikä on sinun suosikkisi mallistosta?

Lisätietoa ja kuvat H&Mn kotisivuilta, www.hm.com.

7 kommenttia:

 1. Keltainen "muovikassi" vois olla aika pirteä :)

  VastaaPoista
 2. Mä oon ite tykästyny yksiin housuihin ko mallistosta. Täytyy varmaan käydä sovittamassa :)

  VastaaPoista
 3. siis toi keskimmäinen mun on saatava! :) ja ihan mahtavaa että osa rahoista menee vieläpä hyvään tarkoitukseen! ehdottomasti haen, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 4. Anna: Näkisin takin ehdottomasti sun päällä, nimenomaan tuossa persikan sävyssä!

  Hanna: Juurikin samainen keltainen "muovikassi" kiinnostaa=)

  Nirso: Voi kun mallisto tulisi jo pian kauppoihin ,vielä hetki täytyy malttaa odottaa!

  Linnea: Ehdottoman mahtavaa tuo hyväntekeväisyysajatus, varoja ohjataan useille eri kohteille AIDSin/HIVin vastaiseen toimintaan. Ja kiva että oli hyödyllinen vinkki=).

  Mi Estilo dia a dia: Me too, just can't help it! Happy week to you too!

  VastaaPoista
 5. Tuo takki on ihana! Se ei ole yhtään omaa tyyliäni, mutta silti tekisi mieli ostaa se ja vähän rikkoa omia rajoja. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...