20110417

Synttäri-illallinen Caprissa


Ihanaa sunnuntaipäivää, toivottavasti siellä on yhtä aurinkoista ja lämmintä kuin täällä Tukholmassa!  Eilen lauantaina juhlistimme tämän pienen synttärisankarin päivää illallistamalla ravintola Caprissa Östermalmilla pienen seurueen kera. Italialainen ruoka oli taivaallista ja annokset valtavia! Caprissa pastan saa halutessaan gluteenittomana(testattu, herkullista), vinkki keliaakikoille. Erinomaista italialaista ruokaa tunnelmallisissa tiloissa ja hyvässä seurassa. Illallisen jälkeen suuntasimme Södermalmin puolelle Marie Laveauhun drinkeille ja haistelemaan paikan yöelämää.

Kiitos paikallaolijoille ihanasta illasta ja synttärionnittelut vielä blogin kautta ihanalle Linnulle! (Jos haluat nähdä Linnun illan asusta tarkempia kuvia, klikkaa tästä!)

6 kommenttia:

 1. Vastasin sulle tonne! :)

  http://enninkengissa.blogspot.com/2011/04/vuohenjuustosalaatti-ja-fashion-against.html?showComment=1303064821233#c5979163386643634368

  VastaaPoista
 2. ja tietysti tässä olisi ! :D

  http://www.huuto.net/kohteet/adobe-photoshop-elements-50/174350457

  VastaaPoista
 3. Ahh. Caprin ruoka oli todellakin "to die for". :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos huippuvinkeistä Enni! Tämä käy hieman vaikeaksi kun koneessani ei ole CD-asemaa niin täytyisi olla joku netistä ladattava, höh. Mutta kiitos tuhannesti vinkeistä, tekemäsi postaus varmasti auttaa monia muita saman ongelman kanssa pähkiviä!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 5. Ooi kauniit siel :) Ilta kuulostaa aivan ihanalta.. ^^

  VastaaPoista
 6. Kiitoskiitos, molempien puolesta! Välitän terveiset Linnulle pikimmiten=)!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...