20110406

Uusi Topshop avasi ovensa Tukholman keskustaanEnglantilainen vaateketju Topshop avasi keväällä vihdoin toisen myymälän Tukholman keskustaan, kävelykatu Sergelgatanille T-Centralenin ja Högtorgetin tunnelbanapysäkkien välimaastoon. Lippulaivaliikkeen tilat Sergelgatanilla ovat suuret, ja Topshopin yhteydestä löytyy luonnollisesti miehille suunnattu Topman. Vanhempi ja hieman pienempi Topshop löytyy edelleen ostoskeskus Gallerietistä Hamngatanilta NK:n tavaratalon läheisyydestä.

Silmiä hivelevä kenkävalikoima superkorkeine korkokenkineen, runsas asusteosasto ja trendikkäät vaatteet ripauksella indievibaa tekevät tästä ketjusta Ninniksen suosikin H&M:n ja Zaran rinnalle. Topshopistä löydän takuuvarmasti aina jotakin, vaatteita on helppo yhdistellä ja valikoima vaihtuu usein. Suosittelen piipahtamaan, mikäli suunnittelet shoppailuvisiittiä Tukholmaan! Topshopin valikoimaa voi ennakkoon tutkailla osoitteesta topshop.comista.

Topshop on hintavampi kuin H&M tai Zara. Tavallisesta t-paidasta saa pulittaa noin 30€ ja farkkujen hinnat pyörivät 95€:n paikkeilla. Laatu on verrattavissa edellä mainittuihin liikkeisiin, korkeasta hinnasta huolimatta. Korkeat hinnat ovat ainoa miinus, mutta toisaalta Topshop tuottaa pieniä eriä, ja vaatteita ei tällöin näy jokaisella vastaantulijalla. Erityisesti piipahtamisen arvoinen paikka, suosittelen käyntiä uutukaisessa Sergelgatanin liikkeessä!

8 kommenttia:

 1. Hinnathan ovat korkeat nimenomaan Ruotsissa, mä en ainakaan osta täältä mitään. Halvempaa tilata netistä, varsinkin kun kruunun kurssi on ruotsalaiselle hyvä.

  VastaaPoista
 2. Olet oikeassa Marsu, korkean kruunun kurssin takia tuotteet ovat kalliimpia kuin Englannin punnalla laskettuna, bläääh=(. Vaadin halvempia hintoja Topshoppiin, hihihi. Jospa tästä aloittaisin yhden ihmisen adressin hintojen laskemisen puolesta=D

  Olet ilmeisesti tilaillut Topshopista, olisi kiva kuulla kokemuksiasi mm. toimituksen nopeudesta ja palautusmahdollisuuksista vaikka blogistasi!

  Kevätterkuin,

  Ninnis

  VastaaPoista
 3. En mä oikein blogaa, ei jaksa. :)

  Topshopista olen joskus tilaillut, ei mitään valittamista! Nykyään ehkä miellyttää muut merkit enemmän (tai sitten Stokiksessa saa kruunut yllättävän hyvin menemään webin ulkopuolellakin, hmmm).

  VastaaPoista
 4. Oih, olin menossa Lontooseen asti Topshopiin, enkä edes tiennyt että Tukholmassakin on jo kaksi! Tuonne pitää ehdottomasti sitten eksyä Tukholman reissulla! :D
  Jos tiedät jotain muita vaatekauppoja joissa kannattaisi käydä, niin kerro ihmeessä ^^
  Ei se niin haittaa vaikka kruunu onkin tällä hetkellä kallis, mielellään sitä laittaa rahaa sellaiseen tuotteeseen, mitä ei Suomesta saa.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, kiitos hyvin täydentävästä vastauksesta. Vai että Urban Outfitterskin löytyy Tukholmasta. Taidanpa vaihtaa kohta sinne puolelle lätäkköä :D

  VastaaPoista
 6. Itseasiassa sitä Tukholman kampustahan me ollaan oikeastaan menossa katsomaankin, sillä usko tai älä, tämäkin tyttö on kyseisen yliopiston listoilla. Mennään sinne moikkaamaan lehtoreita ja kuuntelemaan jokin luentokin :P
  Hih, ehkäpä näemme tosiaan ;)

  VastaaPoista
 7. Kävin Espanjassa viimeksi Topshopissa ja tein todella ihanan löydön, yli 75 euron mekon sain 22 eurolla! :)

  http://enninkengissa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Oih, kuulostaa hyvältä löydöltä! Kiva kun kävit kommentoimassa, tervetuloa blogini pariin^^!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...