20110405

Värien perässä

Zarasta vaatekaappiini haluaisin nämä ihanuudet, sateenkaaren väreissä. Colourblocking-teema, koululaukku ja uusi bilemekko mielessä Ninnis kurkisteli valikoimaa Zaran nettisivuilta osoitteesta  zara.com.

Oransseja chinoja olen käynyt testailemassa useampaan otteeseen, mutta vielä en ole niitä rohjennut ostaa. Niiden aika tulee kuitenkin koittamaan, liian kauan olen niistä haaveillut!

Mustavalkoisen hillityn mekon yhdistäisin nudeilla korkkareilla värilliseen clutchiin, bileasumielessä. Arkikäytössä mekko toimisi hopeisten gladiaattorisandaaalien ja ison vihreän shopperin kavereina. 

Koululaukuksi kelpuuttaisin joko vasemman alakulman vihreän nahkashopperin, tai oikean yläkulman sinisen canvasshopperin nahkaisilla yksityiskohdilla. Pelkään etteivät vihreän laukun sangat kestä koulukirjojen painoa, joten toiveet kallistuvat enemmän sinisen canvasversion puoleen käytännön syistä.

Lisäksi kelpuuttaisin vaatekaappiini muutaman värikkään yläosan, ohuen violetin neuleen ja raidallisen t-paidan muiden värikkäiden vaatteiden rinnalle. Violetteja neuleita en ole vielä Zarasta bongannut vaikka nettisivuilla näitä löytyykin "New this week"-otsikon alta. Vai olisivatko jo tulleet ja menneet? Toivottavasti näin ei ole päässyt käymään, voi turkasen turkanen.

vaatteet / Zara,  kengät / Scorett.

6 kommenttia:

 1. Jee!!! Onneksi joku muukin diggaa oranssista! :D

  VastaaPoista
 2. Täällä ollaan hengenheimolainen:D! Oranssi toimii mielestäni erityisen kivasti ompunvihreän tai violetin kanssa, eli kuulostaa nyt pahasti siltä että jos oranssit housut kaappiini eksyvät, on niiden saatava arvoistansa värikästä seuraa! Hih, aina löytyy selityksiä ja syitä uusien vaatteiden ostamiseksi! Millä lailla oranssia yhdistelisit hengenheimolaiseni Ansku:)?

  <3 Ninnis

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen haaveillut noista oransseista housuista, mutten harmikseni niitä täältä Turusta löytänyt. :(

  VastaaPoista
 4. Tuulia: No höh, tuo on kurjaa kun valikoima vaihtelee hieman eri Zarojen kesken, joissain on ja joissain ei ole. Pidän peukkuja että niitä kuitenki jostain putkahtaa tiellesi:)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 5. Vaikka millä tavalla! Aluksi varmaankin asusteissa vähän niinkun lämmittely mielessä, mutta eiköhän kesäkuun puolessavälissä päälläni ole jo enemmänkin oranssia :D LÖysin muuten juuri hauskan oranssin yläosan kirpparilta.

  VastaaPoista
 6. Niin ne värit vain luikertelevat vaatekaappiin, ensin asusteiden muodossa ja pian täyttäen koko vaatekaapin:)! Ei hyvä vain saada jotain muuta vaatekaappiin kuin mustaa ja mustaa. Onnittelut oranssin tunikan löytämisestä!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...