20110414

Uutta laukkua metsästämässä


Koululaukkua/kesäkassia arkeen kaivataan, ja nämä kaksi pyörivät mielessä. Valinnan vaikeus, vain toisen voi saada. Molemmat Zarasta, hintaa molemmilla noin 100€. Kumpi? Auttakaa! Kerro mielipiteesi, jätä kommentti!

14 kommenttia:

 1. Ottaisin tuon oikeanpuolimmaisen! Molemmat on ihania, mutta minulla on jo turkoosi laukku ja jotenkin luulen että tuo oikeanpuolimmainen olisi monikäyttöisempi:)

  VastaaPoista
 2. Tämä on niin vaikeaa! Aluksi olin oikeanpuolimmaisen puolella, mutta nyt kallistun vasemmanpuolimmaisen puolelle värivimmoissani! Syytän Marcella Mravecia ihanista päivän asuista, joista alunperin vihreän laukun bongasin;)!

  VastaaPoista
 3. Tuo vihreähän sopis tän hetken trendiin ja näyttäs monien asujen kans varmasti kivalta mutta oisko ruskea kuitenki monikäyttöisempi? Vaikea valinta sulla :)

  VastaaPoista
 4. Bubbling: Ajattelen juuri tismalleen tuolla tavalla, valinta on vaikea! Trendi vs. käytännölisyys, hmmm.

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 5. Kallistun ehdottomasti tuon vihreän puoleen! Todella kaunis väri sekä sopii neutraalimpien värien piristäjäksi loistavasti. Toisessa laukussa tuo sininen/ruskea kombo on mielestäni jopa vaikeampi yhdistää asuihin kuin tuo vihreä vaikka tuo sininen ei kyllä niin paljoa hypikään silmille..

  VastaaPoista
 6. No niinpä, kissat ne on nii ihania :) Ite kallistuisin tuohon ruskeaan nii sopii lähes kaiken kaa :) Vaikka molemmat on kyl tosi hienoja!

  VastaaPoista
 7. Marjaana: Ruopean kallistumaan vihreän puolelle tarkan harkinnan ja teidän ihanien vinkkien ansiosta=) Kiitos avusta!

  Anna: Jotenkin rupean itse taipumaan vahvemmin vihreän puolelle. En edes osaa selittää miksi, mutta tämä päätös tuntuu oikealta! Kiitos mielipiteestäsi Anna!

  Ansku: Juu, vihreän puolelle olen vahvasti taipumassa=)! Kiitos avusta!

  VastaaPoista
 8. VIHREA ehdottomasti herran jestas!

  xx

  VastaaPoista
 9. Kiitos mielipiteestäsi Inaria=)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 10. Olisko tasta apua? Vari on eri, mutta idea sama :)

  http://vanessajackman.blogspot.com/2011/04/london-fashion-week-aw-2011caroline.html

  xx

  VastaaPoista
 11. Inaria: Vihreä laukku on vienyt sydämeni, toivottavasti niitä on vielä täällä Zaroissa jäljellä! Kiitos linkistä, Caroline on yksi lempparifashionistoistani!

  VastaaPoista
 12. Ninnis, taidat käydä nappaamassa vihreän, mutta on tuo siniruskeakin aika ihana. :P

  Kaikki taitaa mennä loistavasti siellä Tukholmassa. Kiva juttu! Täällä Helsingissä aurinko paistaa ja kevättä on jo rinnassa. :)

  Haliterkuin, Krista

  P.S. Harmi, etten sitten päässyt silloin Tukholmaan, kun mulla oli tarkoitus. Ehkä ens kesänä. ;)

  VastaaPoista
 13. Krista: Tässähän kävi nyt niin että olen huomaamattani sivuuttanut kommenttisi, syvät anteeksipyyntöni! TÄysin tarkoituksetta, et tiedä mitä olen oikein höntyillyt kun nyt tämän vasta löydän! Hihkaiset sitten jos olet vielä tämän kesän aikana piipahtelemassa Tukholman puolelle, näytän sitten paikkoja;)

  Täällä menee tosi kivasti, oikea päätös oli tänne lähteä vaikka se tulikin niin lyhyellä varoitusajalla silloin joulun tienoilla. Toivottavasti siellä on kaikki mallillaan...?=)

  Haleja sinne Suomen puolelle!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...