20110529

Illan asu 20110528

Illan asussa pyörähdin viihtymässä iltaa Orangerietissa, ihan vain saadakseni hetkeksi ajatukset pois maanantaisesta makrotaloustieteen tentistä. Välillä lukeminen ahdistaa, ja yksinkertaisistakaan asiosta ei tunnu saavan mitään tolkkua. Luet samaa asiaa viisi kertaa, etkä silti tiedä mitä luit. Hauki on kala-efekti. Tentti on tosiaan maanantaina, ja luettavaahan riittää loputtomiin asti. Aikakin tuntuu loppuvan kesken. Kuuden tunnin lukemisen jälkeen päätin laittaa kirjat hetkeksi pois ja rentoutua ystävien kanssa lievittääkseni tenttiahdistusta. En viipynyt ulkona kauaa, pieni rentoutuminen ja muiden asioiden ajattelu tekivät terää. Suunnitelma toimi kuin nakutettu, ja lueskelin illalla vielä hetkisen makrotalouden saloja ennen nukkumaanmenoa, tenttiahdistuksesta ei tietoakaan.

Tänään pakertelen vielä ahkerasti kirjojen ja muun materiaalin parissa, pääpaino on kertauksessa ja opiskeltujen asioiden mieleenpalauttamisessa. Mikäli aikaa jää(toivottavasti jää) ajattelin harjoitella hieman pienehköihin esseekysymyksiin vastailua ruotsiksi. Kysymyksiin voi vastata myös englanniksi mikäli ruotsi kammoksuttaa ja kummaksuttaa, mutta kysymykset esitetään aina ruotsiksi.

Maanantain jälkeen odottelevatkin sitten kesälaitumet, hiiohoi! 

Muita viimeisten tenttien kanssa painijoita? Tsemppiä viimeisiin rutistuksiin! Nyt kirjojen kimppuun!

Illan asu:

Nahkatakki / Zara
Neulepaita / COS
Farkkupaita / Zara
Laukku / Zara
Housut / Zara
Käsikoru / Weekday
Kengät / Vagabond

2 kommenttia:

  1. Laukku, bangle ja kynnet - pyha kolminaisuus kondiksessa. Muuta ei tarvitakaan :)

    xx

    VastaaPoista
  2. Kiitos Inaria! Sun kommenteissa on aina paras rokkiasenne/suurin viileyskerroin ikinä;) Keep them coming!

    <3Ninnis

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...