20110531

Heihei yliopisto, näemme jälleen kolmen kuukauden kuluttua!

Rutistukset rutistettu! Kevään viimeinen tentti pulkassa, mikä tarkoittaa kolmen kuukauden ansaittua kesälomabreikkiä näistä yliopistomaisemista Tukholman yliopistolta, Frescatilta. Ensimmäinen puolivuotinen Tukholman yliopistolla on nyt takanapäin, mikä mahtava fiilis! Kirjat kiinni ja kaapin perälle, kunnes jälleen syksy koittaa!

6 kommenttia:

 1. oi ihanaa lomaa sinulle :) minkälainen kesäloma on tiedossa?

  VastaaPoista
 2. Heipsis Katja! Kesälomaa viettelen Tukholmassa ja piipahdan varmasti muutaman otteeseen Helsingissä moikkaamassa perhettä ja kavereita sekä roudailemassa kesävaatteet siskon kellareista tänne Ruotsin puolelle:) Kesätöitä haeskelen, toivottavasti tärppää:) muuten suunnitelmat ovat vielä kovin auki, saapi nähdä jos pääsisi jonnekin reissuun vielä tämän kesän aikana:) Minkäslaiset suunnitelmat sieltä löytyy kesän varalle Katjalaiselta?

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 3. Hei, opiskeletkos täysin ruotsin kielellä vai englanniksikin vai mitenkä? :) Kuinka oot oppinut niin hyvän kielitaidon?

  VastaaPoista
 4. Hei Anonyymi!

  Koulutus on täysin ruotsiksi, joitan satunnaisia kurssikirjoja/materiaaleja on englanniksi.

  Kielitaitoni on lukiopohjainen B-ruotsi(keskipitkä), muutamia kursseja ruotsia Vaasan yliopistossa siihen päälle. Kohdalleni sattui lukiossa huippuopettaja, jonka asiosta motivaatio ja numerot nousivat ja innostuin todenteolla kielestä. Ylioppilaskokeiden jälkeen olen ylläpitänyt kielitaitoani lueskelemalla ruotsalaisia muotiblogeja, lehtiä ja kirjoja, sekä pölötellyt ruotsia silloin tällöin esimerkiksi asiakaspalvelutilanteissa työssäni. Viiden opintopisteen verran tosiaan yliopistossa kerkesin lisäksi ruotsin kursseja suorittamaan. Summa summarum, kielitaitoni on varmaankin tämän kaiken sekalainen summa=)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 5. Toivotan onnea kesätöille. Kesä Tukholmassa on ihan mahtava, olen kade :) yleensä itse päässyt sukulaisilla viettämään viikon tai kaksi, satunnaisesti... Omia parhaita kesälomia ovat olleet :) (saa nähdä nouseeko tämän kesän Rodos hyväksi kakkoseksi..)
  Katjan kesään kuuluu (toivottavasti viimeinen kesä)kesätöissä ja syksyn koulutusasioita jännätessä, niin ja tietty rempatessa... Näillä näkymin vuoroja ei ole yhtä paljon kuin ennen niin ehtii ehkä vähän "lomaillakin" :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos hurjasti, etsintä jatkukoon=)!

  Ja aivan varmasti tulee huippu reissu, Rodoksen aurinko, rannat ja ruoka mmmm....

  Ihanaa että ehdit hieman lomailemaankin, ja jää aikaa remppailuihinkin sitten! Hurjasti tsemppiä rempan ja töiden keskelle sinne ihanainen!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...