20110516

Lounaalla kalaravintola B.A.R.issa Östermalmilla

 

Blasieholmsgatan 4A:ssa sijaitseva Restaurang B.A.R. on viihtyisä bistrotyyppinen kalaravintola Nybrovikenin ja Grand Hôtelin läheisyydessä. B.A.R.in ruokalistalta löytyy valtava määrä erilaisia äyriäis- ja kala-annoksia, listalta löytyy maittavaa ruokaa myös mereneläviä kaihtaville. Maininnan arvoinen on erityisesti annos, joka koostuu valitsemastaan tuoreesta kalasta/äyriäisestä (suoraan jäätiskistä/akvaariosta),vapaavalintaisista lisukkeista ja kastikkeesta. Huokeamman hintaista lounaslistaa ravintolasta ei valitettavasti löydy, joten klo 10-01 välisenä aikana saa valita haluamansa annoksen a la carte-listalta. Sunnuntaisin on tarjolla erityinen sunnuntaimeny, lisätietoa osoitteesta http://restaurangbar.se/.

Itse kokeilin perinteistä englantilaistyyppistä fish'n'chips-annosta (taustalla), ja seuralaiseni Lintu maisteli listan kana-annosta. Viihdyimme terassin puolella nauttien lämpimästä kevätpäivästä ja viihtyisästä mutkattomasta ilmapiiristä, palvelun kruunatessa lounashetken.  Suosittelen ravintolaa erityisesti merenelävien ystäville!

Lisää Linnun ravintolavinkkejä löydät klikkaamalla tästä!

4 kommenttia:

 1. Kiitos ihanainen, ihanaa alkuviikkoa!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 2. oi miten ihanalta näyttää. Itse tykkään ihan mielettömästi Östermalmin kaupunginosasta!
  ja yhdyn myös ensimmäiseen kommentoijaan: olet tosi kaunis :) olen mielettömän kade sun hiuksistasi! :)

  VastaaPoista
 3. Östermalm on ihanan hienostunut kaupunginosa, liikemiehiä, putiikkeja ja kauniita taloja riittää=)! Kiitos ihana, hiukset ovat hyvän geeniryväskän tulosta äiskän puolelta, hihi=)

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...