20110517

Väriä elämään


Herkullisen väriset kynsilakat Dependiltä sain lahjaksi kuplajuoman kera eräältä uudelta ystävältäni Tukholmasta. Turkoosi, pinkki ja poltettu oranssi ovat niiin kovasti mieleeni, tulin ajatelleeksi osaakohan tämä kyseinen henkilö lukea ajatuksiani. Suurkiitos synttärilahjasta! Milläköhän värillä sitä aloittaisi? Hmm, valinnan vaikeus. Kaikki värit ovat syötävän ihania.

13 kommenttia:

 1. Hanna: Eikö olekin! Kesä tekee tuloaan ja värejähän on siksi saatava. Vai olikohan tämä nyt taas yksi hyvä syy perustella naissukupuolen yleistä loputonta ostovimmaa ja "perustella" syitä oston takana, heh=)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 2. Ooi miten herkku värejä! ^^
  Kynsilakkasävyjä ei voi omistaa liikaa, vaikka itse monesti olenkin lähiaikoina laittanut vain nudet/haaleanpinkit lakat:)


  xx indie by heart

  VastaaPoista
 3. tykkään hurjasti! ja havaitsin muuten, että omistan samat värit! Dependin lakat on kyllä tosi hyviä, hinta-laatusuhteeltaa ja muutenkin. Pieni pullo kestää tarvittavan ajan eikä jää niin paljon yli ja mene hukkaan. Ja väri levittyy tosi hyvin.

  Noita kaikkia on muuten kiva vaikka yhdistelläkin keskenään! :)

  VastaaPoista
 4. Indie by Heart: Seuraava kynsilakkatäydennys kohdistuu täällä juuri neutraalimpiin sävyihin, nyt kun värillisiä kynsilakkoja riittää!=)

  Katja: Naulan kantaan, lakkaa on riittävästi muttei kuitenkaan liikaa, ja lakka pysyy tuoreena pienessä pullossa! Hih, kiva idean noiden yhdistely, täytyykin kokeilla!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 5. Voi Ninnis, mää en tajunnut, että te olette siskoja! Onpas suloista -siitä olisi pitänyt kyllä raksuttaa :)

  VastaaPoista
 6. No sanos muuta :) Ite ku oon vielä kauhee lätkäfani :D ihania värejä!

  VastaaPoista
 7. Lilou: Juu, täällä toinen osapuoli bloggailevista siskoksista, et ole varmasti ainut jolle asia on ollut hieman pimennossa=)
  Kiva kun kävit kommentoimassa Lilou!

  Aurinkoisia päiviä ja jaksamista arkeen!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 8. Kiitos Anna, on tainnut värikärpänen puraista pahemman kerran! Aaah, tuntuu niin hyvältä, 16 vuotta sitä maailmanmestaruutta odotettiinkin takaisin Suomelle;)!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 9. Dependin lakat on tosi kivoja, mutta oon vähän pettynyt noihin Cracked effect lakkoihin, kun mulla ne ainakaan näkynyt hyvin.

  VastaaPoista
 10. No voi höh, harmi jos ne eivät toimineet toivotulla tavalla. Itse en ole kokeillut ainakaan vielä kyseisiä graffiti-/cracked effect-lakkoja,, täytyypi mietti siis kaksi kertaa jos jossain välissä sitä innostuu noista=)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 11. Nuo kynsilakat on niin makeen värisiä! Pakko saada itsellekin :P

  VastaaPoista
 12. Hei Tiia! Ei muuta kuin pikapikaa kauppaan, ovat vielä niin edullisia että voi ostaa montaa sävyä!

  Aurinkoisia kesäpäiviä!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...