20110509

Opiskelua auringonpaisteessa

 
Kun ulkona aurinko porottaa +22C pilvettömältä taivaalta, on mahdotonta raahautua pimeään synkeään kirjastoon lukemaan. Onneksi lukemista voi harjoittaa kotitalon sisäpihalla nauttien samalla auringosta! Söin samalla hieman aamupalaa, kuuntelin parvekkeilta kantautuvaa puheensorinaa ja nautin toistaiseksi kesäisimmästä päivästä tähän asti! Elämä on ihanaa, eikö niin!

3 kommenttia:

 1. Heyy oon 18 vuotias tyttö Helsingistä ja aloin vasta kirjoittamaan omaa lifestyle/muoti blogia =) ois kiva saada muilta bloggaajilta palautetta siitä ja sit tietenkin uusia lukioita ;D käy ihmeessä lukemassa -> http://leave-world.blogspot.com/ thx :)

  VastaaPoista
 2. oho, ei paha :)) lukumotivaatiot kasvaa kyllä huimasti näillä keleillä. Itelläni tosin ei tällä hetkellä opiskelukirjoja ole, mutta muita juttuja kahlattavana läpi. Ihanaa mennä partsille lojumaan ja aurinko porottaa! Kesä tulee, ihan parasta :))

  VastaaPoista
 3. Derya: Käyn kurkkaamassa blogiasi=)

  Katja: Kylläkylläkyllä, ihana kesä tule jo!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...