20110626

Juhannupäivän puuhailua Göteborgissa

 
Juhannuspäivä kului aurinkoisissa merkeissä täällä Göteborgissa. Suuntasimme Linnun kanssa lauantaina aamupäivällä Slottskogenin puistoalueelle kiertelemään, ja päädyimme ihailemaan kaikenmaailman karvaisia eläimiä eläinpuiston puolelle vehreässä Slottskogenissa aikamme kierreltyämme.     
 Eläinpuistosta löytyi niin isoja kuin pieniä eläimiä, ja sekä allekirjoittanut että Lintu löysivät suosikkieläimensä eläinpuistosta. 


  
 Itse viihdyin parhaiten kaniaitauksen reunalla seuraillen ilolla aitauksen pehmoisten karvapallojen touhuilua. Toiset taas ihastuivat lupsakkaan possuperheeseen.

 


 Eläinpuistokierroksen jälkeen hengähdettiin herkkujätskille, ja nautiskeltiin auringonpaisteesta.


Oikein hyvää Juhannusta toivotteleepi Ninnis ja Lintu Göteborgista!
  

6 kommenttia:

 1. Hih! Ootte söötit samikset :) Kaksi kaunista vaaleaverikköä, helmetkin korvissa. Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 2. Heips Laapa! Kiitos kovasti, on ollut ihana viikonloppu täällä Göteborgissa Linnun kanssa! Lisää postauksia juhannusviikonlopusta tulossa, stay tuned;)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 3. Eeeeikä mitä ihaneja mussukoita! Tahtoo kans eläimiä ihastelemaan :D

  VastaaPoista
 4. Ansku: Juu näissä kaikissa karvapalloissa riitti ihastelemista! Erityisesti ilahdutti nähdä paljon poikasia, kilejä, vasoja ja muita suloisia eläinvauvoja!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 5. Eläinvauvojaaa :D Mutta, mitä toi yksinäinen kili tekee muovilaatikossa?? Hämmentävää... Mun lempparit oli aina pienenä "bambit" eli peurat. Aika tylsä ja turvallinen vaihtoehto:D Kivaa juhannusta sinne nyt vähän jälkijunassa!:)

  VastaaPoista
 6. Rii: Muovilaatikko oli täynnä tuoretta ruohoa, joten pikkukili oli murkinalla siellä, kätevää! Samoin hyvät jälkijuhannukset sinnekin ja oikein mukavaa viikonalkua!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...