20110625

Matkalla juhannuksen viettoon Göteborgiin


 Juhannusaattona, eli eilen perjantaina starttasin junalla Tukholmasta kohti Göteborgia. Juhannusta vietän Göteborgissa yhdessä P.S. I love fashionin Linnun kanssa ja viivyn täällä maanantaipäivään asti. Suunitelmissa on tutustua hieman Göteborgiin, ja viettää juhannusta tyttöjen kesken hyvän ruuan ja seuran merkeissä.
 Reilun kolmen tunnin junamatka Tukholmasta Göteborgiin taittui kätevästi junalla läppäriltä ja iphonesta elokuvia ja sarjoja seuraillessa. 


 Ohikiitävästä junasta kelpasi ihailla maisemia. Järviä ja jokia, vehreitä peltoja, maatiloja, lehmiä, metsää ja kauniita taloja riitti matkan varrella.
 

Piankos juna saapuikin Göteborgin kaupunkimaisemiin, ja pilvisen junamatkan jälkeen odotti Göteborgissa aurikoinen sää. 

Käy kurkkaamassa Linnun postaus perjantai-illan herkkuillallisesta ja tämän päivän ekasta pyörähdyksestä Göteborgin Slottskogenissa täältä!

2 kommenttia:

 1. oi wow. Oon ite käyny muualla Ruotsissa vaan tosi pienenä, joten mielikuvia ei ole hirveesti. Toiveena on joku kerta tosiaan päästä käymään Göteborgissa ja myös pienemmillä paikkakunnilla. Laitahan juhannuskuvia jos niitä löytyy, olisi kiva nähdä miten jussi meni :)

  VastaaPoista
 2. Juhannuspostauksia tulossa lisää huomenissa, vaikka eihän tälläinen kaupunkijuhannus tunnu juuri eroavan normaalista turistiviikonlopusta täällä GÖteborgissa=)

  Odotan kovasti ensi viikolla lähestyvää reissu Kalmariin Etelä-Ruotsin suunnille. Kovasti olen aina halunnut koluta Ruotsia ympäriämpäri, ja nyt siihen on tänä kesänä vihdoin tarjoutunut mahdollisuus. Pääsee vähän näkemään muutakin Ruotsia kuin pelkkää Tukholmaa. Matkailu avartaa=)

  Suosittelen kovasti Göteborgia, ainakin Norwegianilta saa edullisia lentoja Suomesta Göteborgiin, ja ehkä Blue1:lta myös jos toden teolla kiinnostaa..?=)

  Superhyvää juhannuksenjälkeistä sunnuntaita, toivottavasti siellä meni juhannus mukavasti Katja! Ja kiva kun käyt kommentoimassa niin usein<3

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...