20110614

Päivän asu 20110614 / Nokka kohti Helsinkiä!


Sinivalkoisissa tunnelmissa siirryn muutaman tunnin kuluttua risteillen Viking Linen Gabriellalla Tukholmasta Helsinkiin ja sieltä takaisin. Seitsemän tunnin Helsingissäoloaikana käyn moikkaamassa siskoa, ystäviäni ja pakkaamassa kesävaatteet matkalaukkuihin. Mukana ei siis ole juuri muuta kuin tyhjä matkalaukku. Tai kaksi. Voi kuinka onkaan ikävä ystäviäni ja perhettä! Heipsulivei ja palataan matkan jälkeen!

Päivän asu:

Neuletakki / H&M
T-paita / Zara
Haaremihousut / Zara
Kengät / Converse

6 kommenttia:

 1. Onko noi haaremihousut lähiaikoina ostetut? Ne on meinaan ihanat(:!

  VastaaPoista
 2. Heippa Sara! Nuo haaremihousut on vaatekaappini pitkäaikainen suosikki, mutta ikävä kyllä housut on ostettu useita vuosia takaperin eikä näitä ole enää Zarasta saatavilla. Paras vinkki jonka voin antaa on Stockmann Outlet, mistä Zaran edellisten sesonkien tuotteita löytyy. Kyseisten housujen löytäminen Stockmann Outletista on kuitenkin varmasti yhtä todennäköistä kuin neulan löytäminen heinäsuovasta. Toivottavasti löydät vaikka joltain muulta merkiltä vastaavat, onnea etsintään:)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 3. Ihana neuletakki!! Just pirtsakka. Ja oikein mukavaa matkaa!!!!=)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Keke, sinivalkoisissa Suomeen, hih=). Matka oli oikein mukava, ja aika Suomessa vierähti liiian nopeasti. Heinäkuussa uudelleen hieman pidemmäksi aikaa!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 5. Voi kiitti vinkeistä :) Sen verran oisin kysyny et kauanko ne pysyy ennen ku pitää mennä huoltaan? :)

  VastaaPoista
 6. Se riippuu hieman siitä miten ripsipidennyksiänsä kohtelee. Ripsiä tipahtelee päivittäin, ja "harventuminen" on asteittaista. Mitään sulkasadon vaihtoa ei sii tapahdu kerralla. Itse siedin ripsien ulkonäköä yleensä viidennelle viikolle, useimmilla huolto tapahtuu 3-5 vkon välein. Huollon kesto ja hinta riippuvat tietysti ripsien tarpeesta, eli jos viidennellä viikolla marssii ripsien huoltoon on se hieman kalliimpaa kuin huolto kolmannella viikolla.

  Mitä vähemmän ripsiä koskettelee(esim. hieroo silmiä, laittaa/poistaa silmämeikkiä, nukkuu ripset tyynyä vasten), sitä paremmin ripset pysyvät. Uinti, saunominen, kova hikoileminen ja solarium vaikuttavat myös hieman ripsien pysyvyyteen.

  Eri ripsimerkeillä ilmeisesti hieman erilaisia pysyvyyksiä, kokemusta itsellä on ollut vain Xtreme lasheistä, joten muiden merkkien huoltoväleistä yms. olen hieman jäävi kertomaan.=)

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...