20110613

Illan asu 20110613Jakku / H&M
Neule / COS
Haaremihousut / Zara
Laukku / Zara
Balleriinat / Zara

3 kommenttia:

 1. hehe :D joo aattelin et kyllähän ihmisiä kiinnostaa kans vähä arkisemmat asukokonaisuudet :) Aivan upee asu, kaikki täsmää!

  VastaaPoista
 2. oi kuinka kiva asu, tyylikäs :) Ja tuo laukku, ihana!!!

  tykkään kauheesti Zaran vaatteista ja toivoisin omistavani niitä enempi, mutta kun ei ole ihan lähellä kyseistä kauppaa niin sitten ei tuu osteltua sieltä kerralla niin paljon, tulee muuten isot laskut. Paitsi tietty jos Tukholmassa käy, pysyy kuitin loppusummatkin ihan kivasti kurissa :)

  mukavaa viikoa! Täällä sataa, kai siellä sentään on siunattu ihanilla säillä?

  VastaaPoista
 3. Anna: Juurikin näin, arkiasuinspistä kaivataan ennemmin! Eipä ainakaan itselläni ole joka viikonloppu tiedossa elokuvaensi-iltoja ja cocktailkekkereitä;) Ja kiitos ihanainen=)

  Katja: Kiitos kovasti söpönen=)!

  Zara on kyllä niin ostostaivas, sieltä löytyisi aina jotain kotiinvietäviksi. Pian alkavat Zaran alennusmyynnit(vinkvink kaikille, alkavat usein Zarassa päivä/pari ennen juhannusta jolloin on hiljaista ja tavaraa jäljellä), ja itselläni on muutamia juttuja pistetty merkille mitä tahtoisin aleista=). Tuon niittilaukun nappasin muutama vuosi takaperin juurikin Zaran alesta, normaalihintaisena kun en olisi viitsinyt ostaa.

  Täällä on aurinkoista mutta viileämpää, ja tänään hurautan laivalla Suomen suuntaan, toivottavasti aurinko vähän pilkahtaisi sateen sijaan huomenna=)! Superkivaa viikkoa myös sinne!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...