20110621

Zaran alennusmyyntejä koluamassa

Tukholmassa Zaran alennusmyynnit alkoivat eilen, eli maanantaina 20.6.2011. Viime viikolla kävin väijymässä tarjontaa, ja myymälässä olikin jo selkeästi eroteltu aleen menevät tuotteet ja uuden sesongin tuotteet. Hintalaput olivat vielä ilman aletarroja, joten kävin hiukan kyselemässä henkilökunnalta josko he tietävät milloin alet Zarassa alkavat todenteolla.  Ystävällinen myyjä vinkkas,i että kannattaa tulla kurkistelemaan maanantaina. Tänään tiistaina kävin kurkistelemassa alennusmyyntien tarjontaa Östermalmin Zarassa.


Zaran alet ovat mielestäni alennusmyyntien kermaa. Lähes kaikki edellisen sesongin tuotteet (eli nyt kevät/kesä 2011) rapsahtavat aleen, ja vaatteiden ja asusteiden tarjonta on valtavan suuri. Lähes koko myymälä koostuu alen alkuvaiheilla aletuotteista, joten kesävaatteita löytyy siis varmasti. Trendikkäitä vaatteita ja asusteita riittää alennetuin hinnoin! Alennukset ovat noin 20-30 prosentin luokkaa näin alennusmyyntien alkuvaiheessa, kun vielä kaikkea herkullista löytyy valikoimasta. Itse pidin kylmänrauhallisesti mielessä tulevan syksyn ja talven, ja jätin suurimman osan kesävaatteista muiden ostettavaksi, vaikka kaikennäköistä värikästä kesäherkkua Zarasta löytyy! Muunmuassa seuraavanlaisia herkkuja löytyi Zaran Woman-osaston alesta:


Jotakin edellisistä kuvista seurasi mukaan kotiin, ja jotain jäin kaipaamaan, Zaran alennusmyynneistä kun en osaa lähteä tyhjin käsin.


Alennusmyynnit ovat yleisesti mielestäni alkaneet rauhallisesti ainakin täällä Tukholmassa, syynä varmasti normaalia hieman aikaisempi aloitusaika. Perinteisesti alennusmyynnit alkavat vasta juhannuksen jälkeen, ei viikkoa tai kahta aiemmin. Kuitenkin kaikki kaupat ovat aloittaneet alennusmyynnit, joka ikkunassa roikkuu REA(=ale) -kyltit. Yleensä tällainen varaslähtö aleen kielii suurista varastoista (johtuen mahdollisesti mm. heikoista myynneistä, jolloin varastoon pääsee kertymään tavaraa), joten alennusmyynnissä pitäisi siis näillä tärpeillä olla paljon tavaraa! Hiphei, tämä ilahduttaa opiskelijan kukkaroa, joka yrittää järkevänä ostella tulevan syksyn vaatteita nyt jo alesta.

Ostospostaus tulossa, stay tuned!

7 kommenttia:

 1. Hyvännäköistä tarjontaa! Voi, kumpa mäkin osaisin olla yhtä "tulevaisuuteenpäin suuntautunut" ja kylmähermoinen alennusmyyntirekkien välissä..

  VastaaPoista
 2. Hanna: Juu kaikennäköistä kivaa sieltä Zaran alesta löytyy!

  <3Ninnis

  Linda: Tämä on ihan kantapään kautta opittua kylmähermoisuutta, ja hieman auttaa usean vuoden työkokemus Zarassa;)

  Kyllä se siitä, pitää mielessä "ajattomuuden" ja tulevan sesongin, esim. nyt kannattaa pitää silmällä syksytakkeja, farkkuja yms syksy/talvitavaraa=) Vaikka toki kesäjuttujakin on hyvä ostaa nyt kun kesää on vielä reilusti jäljellä!

  <3Ninnis

  Katja: Niiin samaa mieltä, Zarassa on aina parhaat jutut! =)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 3. Zaran ale on ihan paras:) Suomessa alkaa 1.7. ja revin jo hiuksia päästä koko typerän päivän suhteen; työpäivä, uuden asunnon vastaanotto, duunin kesäjuhlat, zaran alen alkaminen... kaikki samana kirottuna päivänä! Argh:D Nyt jo haaveilen niistä loppumattomista hyllyriveistä :D

  Oot ollut aika viilipyttynä liikenteessä selkeästi! :D Mikä tahdonvoima! Itse kyllä sorrun aina muutamaan kesäiseen vaatteeseen, mutta suurimmalta osin myös lähtee tänne suuntaan mukaan sellaisia joka sesongin vaatteita.

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihania vaatteita...Mä oon tosiaan niin huono aleshoppaaja..pitäis petrata. Vois löytyy vaikka mitä kaikkea kivaa!!

  VastaaPoista
 5. Rii: Kommentoinkin jo hiukan blogisi puolelle asiasta, mutta insidetietoni mukaan Zaran alennusmyynnit Suomessa alkavat tänään 23.6, eivät vasta 1.7=). Samaa mieltä, Zaran alejen voittanutta ei ole!

  Ainakin yritän toimia aleissa rationaalisesti ja kylmänviileästi, mutta ei se aina onnistu ihan sataprosenttisesti;) Kuulostaa siltä että sielläkin ollaan järkevin mielin liikkeellä, kyllä niitä kesävaatteitakin on hyvä ostaa alesta!

  Kuulostaa kovin kiireiseltä sinulla tuo heinäkuun ensimmäinen, lähetän täältä jo valmiiksi tsemppiä hullunmylly-päivääsi!

  <3Ninnis

  Keke: Zarassa on mielestäni alennusmyyntien paras tarjonta, tuotteet ovat trendikkäitä, uusia, ja vaatteista löytyy muitakin kokoja kuin XS ja XL, ainakin näin alejen alussa. Kirjoittelen myöhemmin postauksen jossa vinkkailen hieman selviytymistaktiikoista alennusmyynneissä, ehkä tästä löytyy apua "huonoon" aleshoppaukseen. Joskus itsekin välttelin alennusmyyntejä ja tein vain huonoja löytöjä, joten toivottavasti saat postauksesta hieman vinkkejä mikäli aleshoppailu kiinnostaa!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...