20110623

Sneak peak: Zaran alesta kotiutetut

Zaran alennusmyynnistä kannoin kotisovitukseen nämä vaatekappaleet. Puhun kotisovituksesta, koska alevilskeestä hullaantuneena en osaa välttämättä tehdä rationaalisia päätöksiä paikan päällä, eli turvaudun tällöin palautusoikeuteen ja sovittelen tuotteita kotona. Mietiskelen miten yhdistelisin uusia vaatteita vanhojen kanssa, näyttävätkö tuotteet päällä hyvältä, näyttävätkö tuotteet erilaisilta kotipeilissä (joskus myymälöissä saattaa olla hivenen kaventavat peilit), ja ovatko vaatteet oman tyylisiä, sekä oikean kokoisia. Materiaaleilla on merkitystä, käytän päälläni mielummin luonnonkuituja kuin tekokuituja. Tutkiskelen tuotteeet huolellisesti tahrojen tai reikien varalta, ja palautan sitten tuotteet jotka eivät läpäise vaatekaappiseulaa. Tämä sama seula pätee myös normaalihintaisille vaatteille, ei vain aletuotteille.

Kuinka sinä suhtaudut aleshoppailuun? Kuulutko sinäkin seulojiin ja kotisovittajiin, vai osteletko löysin rantein?

4 kommenttia:

 1. tosi ihana ja kiva blogi sulla:) jos haluat käy lukasemassa blogiani

  http://annika-diamonddiary.blogspot.com/

  t: annika

  VastaaPoista
 2. Kiitos Annika! Käväisen kurkkailemassa blogiisi, kiva että vinkkailet omastasi!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 3. Mä kyllä kuulun niihn jotka ostelee täysin rantein aleista! En ole vielä tämän kesän alennusmyynteihin päässyt, mutta jospa sitä huomenna. :) Yllättävän harvoin tulee kuitenkaan hutiostoksia tehtyä. Antaako ne palauttaa aletuotteitakin?

  VastaaPoista
 4. Hei Hanilo! Ihanaa että pystyt ostelemaan löysin rantein ja välttämään kuitenkin hutiostokset, wau! Zara ainakin antaa palauttaa aletuotteet kuten normaalihintaiset tuotteet. Toivottavasti löydät huomenna aleista jotain kivaa jos sinne kerkiät=)

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...