20110730

Ostoksilla
Palauttaessani suurinta osaa näistä aleostoksistani havahduin hipelöimästä syksysesongin huiveja Zarassa. Kaulaliina/-huiviosastoni koostuu neulotuista paksuista talvikaulaliinoista. Huiveja en oikeastaan edes omista, paljon vaatteita jouduin karsimaan vaatekaapistani muuttaessani Tukholmaan. Ohuessa materiaalissa riittävän pitkää, isoa ja muhkeaa huivia ei ole aiemmin kohdalle osunut täällä Tukholmassa, joten en ole vaatekaappini hattuhyllylle huivitäytettä saanut.

Nyt kuulkaas sitten tärppäsi! Näkemistäni huiveista isoin ja pisin löytyi siis Zarasta uutuuspuolelta, kauniissa boheemissa kuviossa herkullisten värien kera. Sanoisinko vaikka näin: Erinomainen huivi nahkatakin kaveriksi alkusyksyyn!

Huivi Zarasta, n. 30€, (279kr).

3 kommenttia:

 1. Ihana huivi! Tuo olisi kyllä niin täydellinen kaveri nahkatakille... Hih, mulla on yksi ihana konjakinvärinen Benettonin "nahkatakki", jonka kanssa voisin hyvin kuvitella tällaisen huivin. Nyt tämä taisi jäädä mieleen pyörimään. :)

  VastaaPoista
 2. Vaude mikä kuosi! Menen ensivuoden alussa Sri Lankaan ja suunitelmissa on hamstrata kaikki ihanat hippikuosit mukaan ;D

  VastaaPoista
 3. Tuulia: Kiitos, täällä ollaan samaa mieltä. TOimii siis takuuvarmasti nahkatakin parhaana kaverina ennen lumisateiden ja viimojen alkamista. Oih, näyttäisi varmasti hyvältä ruskean nahkatakin kanssa=)

  <3Ninnis

  Ansku: Hei nyt viherryn kateudesta, Sri Lankaan! Vautsi, pidähän ihanaa siellä ja muista jättää laukkuihin tarpeeksi tyhjää tilaa kaikille ihanille ostoksille!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...