20110623

Zaran alennusmyynneistä kotisovitukseen päätyivätAinoa kesäpainotteinen ostokseni oli kiiltäväpintainen, kukkakuvioitu löysä paita. Toimiin niin aurinkoisina hellepäivinä, kuin viileämpinäkin päivinä bleiserin kanssa. Neutraali sävymaailma ja paidan malli viehättävät. Normaalihinta n. 40 euroa (399kr), alehinta 30 euroa (299kr).

 Tämä mekko on ollut kiikarissa siitä lähtien kun se Zaran valikoimaan saapui useita kuukausia takaperin. Olen käynyt sovittamassa sitä moneen otteeseen, mutta hinta ja mekon tuleva todellinen käyttömäärä mietityttävät. Mekko näyttää hyvältä, ja olen haaveillut siitä pitkään. Näen tämän mekon päälläni lähinnä bile-/ juhlavaatteena. Mekko kuitenkin kaipaa tavallisen vesipesun sijaan kemiallista pesua. Valkoisen värin vuoksi tämä epäilyttää, valkoinen kun ei ole niitä helpoimpiä sävyjä pitää puhtaana, ja pesulassa juokseminen ei ole edullista. Mekossa on hieman meikkitahraumia jo valmiiksi, mutta luulen että nämä irtoaisivat tahranpoistoaineella, vaikka vähän vedellä joutuukin paikallisesti asioimaan. Harkinta jatkuu.
Normaalihinta n. 55 euroa (559kr), alehinta 40 euroa (399kr).

Ruosteensävyinen maksihame houkuttaisi alkusyksystä. Näen sen nahkatakin ja valkoisten conversien kanssa. Hintalapussa roima alennus, 80 euron (799kr) hameen hinta oli pudotettu 40 euroon (399kr). 

Kovasti kaivattu huivi löytyi myöskin Zarasta. Huivi koostuu kahdesta eri pinnasta, neulotusta ja silkkisestä. Normaalihinta n. 28 euroa (279kr), alehinta 18 euroa (179kr).


Pehmoisista pehmoisin nahkahame, nudensävyinen. En ole vuosikausiin omistanut hameita, joten nyt voisi olla aika harjoitella. Tarpeeksi androgyyni/rouhea materiaali ollakseen hame (tyttömäiset vaatteet eivät miellytä, hame kuuluu erityisen tyttömäisten vaatteiden kategoriaan mekkojen lisäksi), joten tämä voisi olla sopiva hame minulle. Normaalihinta 100 euroa (999kr), alehinta 70 euroa (699kr).

Mitä mieltä olette näistä aleostoksista, mitä kannattaisi pitää ja mitä palauttaa? Mikä ihastuttaa, mikä kauhistuttaa? Help me te ihanat muotitietoiset kanssabloggarit/lukijat, auttakaa päätöksenteossa mitä pidän ja mitä palautan? (Voi kun vaihtoehto "pidä kaikki" olisi olemassa.) Kiitän jo valmiiksi kaikista kommenteista, arvostan apuanne todella!

(Ensimmäisessä kuvassa näkyy vilaukselta mustat housut, joita en viitsi turhaan esitellä, sillä näistä olen jo tehnyt palautuspäätöksen.)


5 kommenttia:

 1. Hei muru!

  Pidä ehdottomasti tuo ruskea maxihame! Tuo kuvailemasi yhdistelmä kuulostaa tosi hyvältä! Me like! :)

  VastaaPoista
 2. Heips beibs!

  Se on kovassa alessa tuo maksihame, mutta mietin että tulisiko sitä käytettyä kovasti ja sopiiko loppu vaatekaappini hameen kanssa yksiin...? Etten sitten käytä sitä joka kerta nahkatakin ja conssien kanssa=P

  Ja pidän sitten silmällä niitä vaaleankeltaisia Consseja, halusitko varrettomat vai "normaalivarrelliset"?=)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 3. Nahkahame on ihan huippu! Mä katoin aika samanlaista alennusmyynneistä, mutta tavotteena oli ostaa vaatteita mitä voi pitää myös töissä niin nahkahame jäi sitten hyllylle :) Oikein hauskaa juhannusta, tällä Saksassa tämä vloppu on valitettavasti yksi muista.. :)

  VastaaPoista
 4. Toi nahkahame ja huivi ovat eniten minun mieleeni. :) Minä kävin torstaina pyörähtämässä Zaran alessa ja en löytänyt kuin yhden alennuspaidan. Revin jo hiuksia päästäni kun suunnilleen kaikki koot olivat loppu, perkule. :/ Hametta yritin etsiskellä, mutta en saanut kiikutettua yhtäkään sovituskoppiin. En vaan jotenkin osaa käyttää hametta. :D

  VastaaPoista
 5. Nirso: Kiitos kommentista! Ymmärrän että nahkahame esim. konservatiivisessa työpaikassa ei oikein toimi;) Toivottavasti sieltä löytyy jotain muuta työvaatetta nahkahameen sijaan, täältä ainkin löysin samantyylisen hameen kankaisena Zarasta...? Ja ihanaa juhannusta sinne Saksanmaalle!

  <3Ninnis

  Niina: Kiitos mielipiteestäsi:) Kuulun myöskin noihin jotka eivät osaa käyttää hametta, ja siksi epäilen tätä melko kallista nahkahame-ostosta. Ehkä voimme aloittaa yhdessä hameiden käytön opettelun=)? Ja ehkä sieltä Zaran alesta löytyy myöhemmin jotain. Siellä nimittäin tyhjennetään varastosta vaatetta sitä mukaan kuin myymälään tulee tilaa(=alevaatteita myydään), joten varastosta roudataan myymälään varmasti sellasia vaatteita joita myymälään ei vielä alen alkuvaiheessa ole mahtunut=) Toivottavasti löydät alesta vielä jotain kivaa!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...