20110715

ZeeSiden terassilla Hammarby Sjöstadissa

Kesäinen kukkakuvioitu maksimekko sai käyttöä nahkatakin kanssa, viileän mutta aurinkoisen kesäillan ansiosta. Kyseisenä keskiviikkoiltana suuntasin drinkeille Sädermalmin läheisyydessä Hammarby Sjöstadissa sijaitsevalle Zeen ZeeSide terassille, nauttimaan leppoistasta loungetunnelmasta, auringon laskiessa hiljalleen. Houkutteleva pikku terassikeidas löytyi Mintun vinkistä, lue postaus Mintun Go 4 it vol. 2 - blogista täältä.


Hammarby Sjöstadiin ZeeSiden terassille hujauttaa kätevästi Slussenin T-bana-asemalta bussilla 53 tai 71, jotka ajavat Hammarby Sjöstadiin kymmenisen minuuttia, karauttaen myös Viking Linen terminaalin ohitse. Henriksdalin bussipysäkillä pois, ja suunta kohti sieltä täältä kurkistelevaa merta ohi rakennettavien talojen! Vaikka paikka on kaupungin keskustasta poispäin, on se silti nopeiden kulkuyhteyksien varrella.  Vaihtoehtoisesti paikan päälle löytää myös Tvärbanalla (pysäkki Sickla Udde) tai lautalla Södermalmin puolelta.


Terassille päästyämme drinkkilistalta löytyi vadelmainen drinkki, joka sisälsi yllätykseksi kananmunan valkuaista! Erinomainen drinkki, jossa tuoreita vadelmia, maku oli raikas ja kesäinen. Ja ei, se ei maistunut kanamunalle. Drinksua nautiskelin viipyvän auringonlaskun, loungetunnelmaisen puheensorinan, Globenin ja kaupunkimaisemien siivittämänä veden rajassa viileänä kesäiltana. Tukholman jokaiselta terassilta löytyy pehmoisia vilttejä ja huopia joihin voi kääriytyä viileämpinä ilmoina kuitenkin ulkoilmasta nauttien. Piipahda siis ZeeSiden terassilla tai hyviä arvosteluja kahmineessa ravintola Zeessä illan tullen!


Lisää paikasta osoitteessa www.zeethegroup.se.

4 kommenttia:

 1. Kivan oloinen tuo terassi näin kuvien välityksellä :D.

  VastaaPoista
 2. I'm Lacking: Sitä se oli oikeastikin, kiva viihtyisä terassi jossa aika pysähtyi=)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 3. oi mikä terassi. Tosi kotoisan oloinen! Ja tuollaisia iltoja ja ilmoja kaipailisi nyt tännekin! Vain sadetta ja harmaata.. Niisk.

  VastaaPoista
 4. Katja: Terassilla istuskelun jälkeen tuli instant "täällä Hammarby Sjöstadissa haluaisin asua"-fibat. Täällä ollaan kuules asunnonmetsästyspuuhissa, nyt saa soluasuminen riittää!

  Kivaa alkuviikkoa sinne, toivottavasti sateet ovat kadonneet auringon tieltä!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...