20110718

Vihreä nahkalaukku vaihtui toiseen

Muistatteko tämän postauksen? Kaksi laukkua, valinnan vaikeus. Vihreä nahkalaukku vs. sininen canvaslaukku nahkaisilla yksityiskohdilla. Huutelin apuanne, jotta tietäisin kumman valitsisin. Lopulta vihreä voitti, ja kovassa käytössä se onkin ollut, huh! Kaikki vanhat laukut jäivät hyllylle tämän uutukaisen vihreän nahkalaukun saapumisen jälkeen.

Laukussa oli kuitenkin sellainen ikävä ominaisuus, että ompeleet purkautuivat vaivihkaan sieltä sun täältä. Erityisesti laukun sankojen ja itse säilytysosan kiinnityskohtien purkaantuminen tuntui olevan vaivana. Kiikutin laukkua takaisin Zaraan mistä olin sen ostanutkin, ja laukku passitettiin kiltisti suutarille, ja takaisin Zaraan Ninniksen noudettavaksi. Valitettavasti laukun ompelukset purkautuivat sitten vastaavasti muistakin sangoista, pohjasta ja kiinnitysklipsusta suutarireissun jälkeen. Näin lopulta parhaaksi tehdä laukusta reklamaation, ja lunastaa maksamani n.100€ takaisin. Laukkuja kun ei valitettavasti ollut kaupassa enään jäljellä, ja laukku vaikutti käyttötarkoitukseensa ja kokoonsa nähden yksinkertaisesti liian heppoiselta ompeleidensa puolesta. Zaran puolelta asia sujui loistavasti, he tiedustelivat ensin tahdonko että laukkua yritetään vielä korjata, vaiko haluaisinko mieluummin rahani takaisin. Kuitti oli mukana mikä helpotti reklamaation tekemistä, vaikka oikeastaan kuittia ei reklamaatiotilanteessa asiakkaalla tarvitse olla. Hyvää palvelua, enkä epäile paluutani liikkeeseen.

 Vihreä nahkalaukku vielä eloisana versiona, ehjänä.

Juttu jatkuu. Pyörin ja hyörin Zarassa aikani alen rippeitä penkoen ja vastaani sattui sitten tämän postauksen toinen laukku! Sininen canvaspohjainen nahkapaloilla koristeltu laukku, alennuksessa! Voi pojat kuinka tuli hyvä fiilis! Laukku lähti tietysti mukaan, ja uskon tämän olevan vahvempaa tekoa kuin vihreä nahkalaukun. Kaihoisasti lämmöllä ajattelen vihreää laukkuystävääni, mutta ilmeisesti sitä ei oltu tehty minua varten.

Sininen canvaslaukku kustansi n. 60 euroa normaalin 100 euron sijasta aleista johtuen. Mitäs pidätte tästä vihreän nahkalaukun korvikkeesta? Parempi/tasavertainen/huonompi vaihtoehto vihreälle nahkalaukulle?  


5 kommenttia:

 1. Tossa laukussahan yhdistyy kaikki syksyn trendivärit!! Tosi hieno :)

  VastaaPoista
 2. Hih, jos hän muistaa niin olin alunperin tuon "kakkoslaukun" kannalla:) Joten tykkään paljon. Harmillista vaan että sen toisen laatu osoittautui onnettomaksi...

  VastaaPoista
 3. Katja ja Katri: Arvatkaahan mitä? Löysin toisesta Zarasta vielä samanlaista vihreää laukkua joka meni rikki, ja kävin lopulta sitten vaihtamassa tämän sinisen/nahkaisen laukun siihen samaiseen vihreään. Ajattelin ja toivoin että sinisen laukun sijasta löytäisin vielä vihreän, ja niinhän sitten kävi! Toivottavasti tämä uusi vihreä kestää, sormet ristissä!

  Kiitos avusta ja mielipiteistä molemmille<3

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 4. THE DIVITINUS: Thank you for your comment! Actually I returned the blue/leather one back to the store, because I found a green one instead(I had the green one previously, but it broke->bought the blue/leather one).

  Greetings from Stockholm,

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...