20110809

H&M:n syksyn herkut


Syksymallistojen parhaimmisto löytyy tällä hetkellä kaupoista. Itse pidän silmät auki syksytakin suhteen, väijyen erityisesti Zaran syystakkitarjontaa. Must have-fiilikset sain syystakien lisäksi tästä H&M:n nahkaliivistä ja shortseista, uuhlalaa! Nahkaliivi n.130€ ja viininpunaiset nahkashortsit n.60€. Mitä pidätte?

4 kommenttia:

 1. Onpas kivoja molemmat, muistatko miltä osastolta noi on(naiset, nuoret, trendi...)?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Molemmat ovat Trend-osastolta napattuja=)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 3. me like!!! :) tuleekohan nää ikinä Suomeen(joskus eivät kaikki ihanuudet rantaudu ollenkaan...) terkut muuten Rhodokselta, ihan huippumesta ja lämmintä oli(kuvia tulee joka pvä oman blogin puolelle, niitä oli sen verran paljon, että postauksia riittää haha :D ). Suosittelen ehdottomasti joskus matkustamaan tonne Rhodokselle, heinä-elokuussa lämpöäkin piisaa :))

  VastaaPoista
 4. Oon aivan rakastunut tuohon liiviin, mutta mietin tuleeko sitä sitten käytettyä vai onko se vain kivannäköinen. Hmm. Eiköhän nää tuu vielä Suomeenkin=). Ihana kuulla että Rhodoksella oli huippukivaa, täällä rupee muuttumaan jo selkeästi syksyn puolelle vaikka elokuu vasta onkin=)

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...