20110809

IN juuri nyt: Pinkki neule Zarasta

Ilmojen viiletessä kesän loppua kohden vaihtuvat ohuet t-paidat neuleisiin. Zaran pinkki neule löytyy  vastikään Freshnetin puolelle bloggaamaan siirtyneen Camilla Åstrandin päältä. Myös Caroline B. ja Columbine Smille ovat innostuneen lämpimästä väriläiskästä. Neule(20/80 nylon/akryyli) löytyy Zaran valikoimasta NYT (39,95€)!

7 kommenttia:

 1. Mitä mitä mitä! Tommonen herkkupala ja minä en pääse pääkaupunkiseudulle vielä pitkään aikaan. :D Jos innostut tuon ostamaan, niin voin ihailla sitä sentään täällä. :P

  VastaaPoista
 2. Hahaha, ihana Niina=) Katsotaan miten käy, voi olla että innostunkin vaikka värihuuma on laimentunut omalta osaltani jo aikalailla. Syksy tulossa, jei! Varmasti on muita uusia herkkuja tarjolla sitten kun hipsit pääkaupunkiseudun puolelle, jos ei tätä ole enää jäljellä!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 3. Onko sun sisko kokonaan lopettanut bloggaamisen?

  VastaaPoista
 4. Hih hauska kun postasit tästä, mä olen nimittäin juuri tuota himonnut! Täällä Göteborgin Zarassa ei ole kyllä nyt tullut tehtyä näköhavaintoja, toivottavasti sitten Tukholmassa vielä jäljellä kun palaan!! Iksu :)

  VastaaPoista
 5. Apsu: En osaa kommentoida asiaa sen enempää, sisko pitää taukoa toistaiseksi. Käy väijymässä silloin tällöin, jos sisko jossain välissä päättää jatkaa bloggailua.

  <3Ninnis

  Lintu: Jaahas, siellä ollaan sitten samoilla linjoilla! Toivottavasti niitä vielä täältä löytyy kun tänne sut saan takaisin=) Jihhuuu, sitten syyään rapuja kun tuut!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 6. Pure love tuo neule, tahtooo!! :D

  VastaaPoista
 7. Merja: Toivottavasti saat tahtomasi;)! Kiva kun kävit kommentoimassa!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...