20110826

Kenkäostoksilla

Toukokuussa ovensa Tukholmaan avannut kenkäkauppa Aldo on tervetullut lisä Sergelgatan 11:a. Lähimmät kanadalaisen ketjun liikkeet löytyivät tätä ennen Tanskasta, Norjasta ja Asos.comin nettikaupasta. Tukholman Aldon myymäläpäällikön kanssa höpötellessäni kertoi hän ketjun laajentavan pian myös Suomen puolelle!

Briiffaus niille jotka eivät Aldoa tunne: Aldosta löytyy hyvä valikoima kohtuuhintaisia ja -laadukkaita kenkiä. Korkealla korolla varustettuja kauniita, trendikkäitä korkokenkiä, mid-heelsejä arkikäyttöön, balleriinoja, sandaaleja, ja muita lättäkenkiä mukavuudenhaluisille. Saappaat tekivät tuloaan liikkeeseen siellä eilen piipahtaessani. Lisäksi Aldosta löytyy laukkuja ja asusteita, myös miestenpuoli! Hinta-laatu liikkuu Nilson-Vagabond-Zara-akselilla. Pyntätyistä trendikorkkareista saa maksaa noin sata euroa, nahkaiset balleriinat kustantavat noin kuudenkymmenen euron verran. 

Omat mokkaiset syksytöppänät espadrillos/raakakumipohjalla nappasin viimeisten alekenkien puolelta -50% alennuksella Aldosta. Clarks/Minnetonka-fiiliksiä, mitäs pidätte?6 kommenttia:

 1. Oon töppänöitten suurkuluttaja ja noi on just täydelliset! Nappi ostos! :)

  VastaaPoista
 2. Ylärivin kahdet viimeset mulle heti!!!

  VastaaPoista
 3. Eevastiina: Jeeei, ihanaa että joku muukin käyttää töppänöitä, etten ole ainoa=) Näitä tulee varmast käytettyä paljon!=)

  <3Ninnis

  Ansku: Juu, laitan tulemaan;)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 4. Ekan rivun 1 ja 3 on musta ainakin tosi ihanan näköiset. Tykkään myös noista matalimmista eli 2 viimeisestä parista.

  VastaaPoista
 5. I'm Lacking: Ekan rivin kenkuleilla saisi mukavasti lisää pituutta! Ja nuo 2 viimeistä sopii erinomaisesti arkikäyttöön, vaikka rupeaa ehkä jo vilu varpaita vaivaamaan näin syyskuussa!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 6. O wao super collection i like it.

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...