20110826

Tosielämää: Päivän asu 20110826

Katsokaas näin se homma toimii tosielämässä: Päivän asu-kuvat otan yleensä kamerajalustalla(kolmijalka) ja digikameralla. Kamerani kolmen kuvan setti itselaukaisijalla ei anna niin kovin pitkää aikaa hipsiä kameran takaa kameran eteen, joten lopputulos on yleensä tämänkaltainen setti. Ensimmäinen kuva: Allekirjoittanut kipittää kameran takaa kameran eteen, mutta ei aivan ehdi paikoilleen. Kamera räpsii kuvia itselleen sopivassa tahdissa. Toinen kuva: Ensimmäinen asento. Toivon päässäni että olen sopivalla etäisyydellä kamerasta, jotta pää tai kengät eivät rajaudu kuvista pois. Kolmas kuva: Hädin tuskin ehtii asentoa vaihtaa kun kamera jo räpsähtää. Otosten välinen hiusten sukiminen tallennettu, vahinko. Kipitys kameran taakse kurkistamaan lopputuloksia, ja setti uusiksi mikäli kuvat eivät miellytä(usein).  Tällä kertaa otoksia oli vain yksi, kiire koululle ilmoittautumaan kursseille oli mitä ilmeisin. Kelvatkoon, tätä se tosielämä on!

Päivän asuna:

Jakku / Zara
T-paita / Zara 
Laukku / Zara
Farkut / Cheap Monday
Kengät / Aldo(uudet!)

9 kommenttia:

 1. Onko Ruotsissa noin vilposta, että tarvii jakun? Ihania tosielämäkuvia, onnistu ainakin loistavasti :) Mitä vaatekokoa käytät noista Zaran vaatteista, kun oon öbout samankokoinen sun kanssa?

  VastaaPoista
 2. Oi oi tuo laukkuuuu... ♥ Täydellinen väri ja koko! Mii haluaa... :D

  VastaaPoista
 3. ^^ i-h-a-n-a. laukku, ja tyttö toki kanssa nätti! :D

  VastaaPoista
 4. Mäkin tykkään hurjasti tuosta kassista! Onko siitä muuten muitakin värejä?

  Samoja kuvaussessio fiilareita täälläkin hih, (jos ei satu olemaan omaa hovikuvaajaa paikalla, mitä harvoin tapahtuu :D), ja asukuvat on välillä itselläni vähän mitä sattuu :) Mutta hienosti sinä olet onnistunut!:)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Lähipäivinä on ollut vaihtelevasti 17-19 astetta päivisin, iltaisin vähän vähemmän. Tämä vilukissa mielummin kulkee lämpöisissä olotiloissa kun viluilee!

  Zaran vaatteista käytän yleensä L-kokoisia ylöosia(välillä M, riippuu tuotteen koosta, mallista ja materiaalista), vastaavasti 40/L-kokoisia alaosia. Vaatteen istuvuus on kuitenkin ohjenuorani, ei kokolappu! Vaatteita Zarasta omistan XS-XL väliltä, joten aina se kokolappu ei kerro koko totuutta=)!

  Minna: Juu, täällä ollaan myös aivan yhtä fiiliksissä tuosta laukusta=) Paras ostos pitkään aikaan!

  Indie By Heart: Kiitos ihanainen, täällä tykätään myös laukusta kovasti!=)

  Sofiina: Aiemmin oli oranssia(pre-season jota korkeintaan löytyy enää varastosta), nyt olen nähnyt metallinsinistä, kultaista ja tummahopeista/metallista harmaata.

  Hyvä kuulla että sielläkin osataan hihitellä tälle välillä hassulle touhulle. Mietin aina että mitä jos joku näkisi touhuni, kuolisi varmaan nauruun! Onneksi sieltä löytyy hovikuvaaja=)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanan värinen toi laukku!! :)

  larakoo.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Laura K.: Täällä ollaan samaa mieltä! Kiva kun kävit kommentoimassa Laura!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 8. Laura: Kiva että siellä ollaan tuota mieltä, täälläkin ollaan varsin hullaantuneita laukun väriin!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...