20110805

Neulash saa ripset kasvamaan

Hieman taustoja ripsistäni: Olin muutaman vuoden onnellisesti koukussa Xtreme Lashes - ripsienpidennyksiin (vinkvink: Parhaat Xtreme Lashes -ripsienpidennykset saa Petra Laineelta Studio Serenitystä Helsingistä, lisäinfoa täältä!). Kävin säännöllisesti huolloissa ja olin koukussa kauniisiin räpsyripsiin. Xtreme Lashes ripsienpidennys-jatkeet liimataan yksittäin omiin ripsiin, niin että jokaiseen täysikasvuiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsipidennys. Lisätietoa kiinnostuneille täältä.

Ruotsin päässä ripsihuollossa käydessäni kävi kuitenkin niin, että paikallinen ripsistylisti jätti jälkeensä melkoisen kauhukuvan tämän tytön ripsirivistöstä. Hui, en tahdo muistella sitä irvikuvaa ripsienpidennyksistä, minkä siis täkäläinen ripsistylisti sai aikaiseksi. Tältä ripset näyttivät Ruotsissa tehdyn huonon huollon jälkeen.

 Ei siitä sen enempää tällä kertaa, tämän takia sanoin hyvästit ripsipidennyksille, ja etsiskelin jonkinmoista ratkaisua Ruotsissa tehdyistä huonoista ripsipidennyksistä kärsineille harvoille ja lyhyille räpsyttimilleni. Ripsivärinkin kanssa luonnolliset ripset näyttivät lyhkäisiltä, ja kärjet taipuivat alaspäin(???). Omat ripseni olivat selkeästi lyhyemmät ja huonommassa kunnossa kuin ennen ripsienpidennystä.Kyllästyttyäni töpöripsiin ja aikani kauneusaiheisilla forumeilla vietettyäni, päätin sijoittaa rahani Neulashiin, ripsienkasvatusaineeseen jonka tulokset luvataan näkyvän kolmenkymmenen päivän jälkeen. Pienenpieni kolmen millilitran seerumiputeli kustantaa noin 120 euroa, ja isompi pakkaus vielä enemmän. Hui mikä hinta! Marssin hinnasta huolimatta päättäväisenä NK:n kosmetiikkaosaston kassalle pikkuisen Neulashin kanssa. Sivelin ainetta iltaisin iltapesun jälkeen eyelinermaisesti ripsien tyveen ohjeiden mukaisesti noin kolmenkymmenen päivän ajan (en aivan joka ilta, välillä unohdin ja jatkoin uutta iltarutiiniani taas seuraavana iltana) ja kyllä, sehän toimii! Ripseni toden totta kasvoivat, vaikka tuloksia ei alkuunsa näkynyt. Kolmekymmentä päivää tuntui ikuisuudelta, mutta ei harmita että jaksoin kokeilla. Kaikille teille jotka haaveilette pitkistä räpsyripsista, joko Petran puheille studio Serenityyn, tai sitten puteli Neulashia kotiin. Pienempi puteli riitti mainiosti yli kolmeksikymmeneksi päiväksi, ja silloin tällöin käytänkin Neulashia yön tai pari ylläpitohoitona.

Olin niinkin pönttö etten ottanut before-kuvia alkuperäisistä ripsiennysistäni, mutta eroa on lähtöpisteeseen verrattuna tullut!

 Neulashin käytön jälkeiset kuvat ripsivärin kera. Ripsivärinä käytän MaxFactorin MasterpieceMax-rispiväriä. Olen kovin tyytyväinen tuloksiin, vaikka tämä tökötti onkin aika kallis ostos. Suositellaan kaikille töpöripsille Neulashia tai vaihtoehtoisesti visiittiä sertifioidulle ripsimuotoilijalle Petralle Xtreme Lashesejä varten! Ja vinkvink risteilylle suuntaaville: Ainakin Viikkarin ruotsinlaivalta bongattu NeuLashia tax-free hinnoissa, edullisempaa kuin maissa!

Studio Serenity
Sertifioitu ripsimuotoilija Petra Laine
Ludviginkatu 3-5 A, 2. krs
00130 Helsinki
Puh. 050-345 1879
www.studioserenity.fi

 

2 kommenttia:

  1. Mä oon kans kuullut hyviä kommentteja tuosta tuotteesta. Mulla on jotenkin toisessa silmässä keskellä lyhyemmät ripset kuin toisessa ja vaikka se ei näy paljoakaan, kun meikkaan oikein niin itseäni häiritsee.. On tuo kyllä silti vähän liian hintava mun kukkarolle!

    VastaaPoista
  2. Täälläkin meinasin lentää pehvalleni kun kuulin hinnan! Kiva kuulla että muutkin ovat todenneet tuon Neulashin toimivan. Myös jotain luontaistuotevalmisteita oli kehuttu(en muista nimeä, mutta vahvisti hiuksia ja kynsiä), oli kuulemma huomannut vaikutusta myös ripsiin. Ehkä jokin sellainen luontaistuotekuuri voisi olla sun juttu=)?

    <3Ninnis

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!