20110801

Päivän asu 20110801

 

Ystäväpariskunta Helsingistä tuli risteillen Tukholmaan tänään aamulla. Liityin heidän seuraan ja näytin hieman paikkoja ennen heidän paluuta laivalle. Olipas ihana nähdä molempia, harmi etten saanut pitää heitä kauempaa täällä! Muun muassa Kulturhusetin terassi, NK lastenvaateostaston Mini Rodini-puoli, Granit, Designtorget, Topshop ja Weekday ehdittiin onneksi koluamaan! Terkkuja sinne ystäväpariskunnalle, ensi kerralla kun tulen Helsinkiin pidetään sushi-kestit ja tutkiskellaan Helsingin yöelämää!

Näissä vaatteissa pyörin kaupungilla:

T-paita / Zara
Farkkushortsit / H&M
Laukku / Zara
Käsikoru / Weekday
Kengät / Vagabond 

5 kommenttia:

 1. Nyt olisi sulle puolestaan tunnustusta tuolla Ladyn blogin puolella! <3

  VastaaPoista
 2. Hei! Ekaa kertaa kävin blogissasi. Mukava vierailu! Se vain pisti silmään, että esittelyssäsi lukaa näin: "Ninnis, 25-vuotias helsinkiläinen kauppatieteiden opiskelija Tukholmassa, jolla on sydämessään iso tila vaatteille ja muodille." Tuosta saa sen käsityksen kuin Tukholmalla olisi sydämessään iso tila vaatteille ja muodille. Niin voi toki ollakin, mutta tarkoittanet kuitenkin itseäsi?
  Ystävällisesti Inkeri

  VastaaPoista
 3. Niina: Kiitos kovasti, käynpä kurkkaamassa!

  <3Ninnis

  Inkeri/anonyymi: Heippa! Tervetuloa blogini puolelle, kiva kuulla että olet löytänyt tänne. Olet oikeassa, kyseisestä esittelytekstistä voi myös saada tuon käsityksen että puhuttaisiin Tukholmasta, tarkoitan kuitenkin tekstissä itseäni. Uskon että asianyhteys paljastaa että puhun itsestäni "jolla on iso tila sydämessään vaatteille ja muodille", tuo "jolla" voi viitata sekä itseeni että Tukholmaan. Kiitos palautteesta, aivonystyrät pähkäilevät esittelytekstiä hieman eri muotoon, katsotaan kuinka käy! Ehdotuksia otetaan vastaan!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 4. oii nätit kengät ! näyttää mukavilta :)

  VastaaPoista
 5. Carla: Nämä toimkvat mielestäni arjessa ja juhlassa, ja ovat tosiaan suuupermukavat jalassa:)

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!