20110817

Ninniksen meikkipussissa

Ninniksen päivittäisestä meikkipussista löytyy kuvassa olevat tuotteet kasvojen ehostukseen. Tuotteita löytyy pohjustukseen (meikkivoide, puuteri, valokynä, tarvittaessa peitevoide näppylöille), silmille (ripsientaivuttajat, ripsiväri, kulmakynä, iltameikissä eyeliner tai tumma luomiväri ripsirajassa(ei kuvassa)), poskille (poskipuna, aurinkopuuteri, highlighter) ja huulille. Luonnollisuus toimii omassa meikissäni kantavana teemana, ja meikkaan päivittäin samalla tavalla, riippuen hieman käytettävissä olevassa ajasta. Kiiressä saatan sipaista naamaan vain ripsiväriä, valokynää tummien silmänalusten peitoksi ja poskipunaa tai aurinkopuuteria poskille tuomaan tervettä väriä.

Normaalisti meikkaan 10-15 minuuttia. Tässä ajassa ehdin meikkivoiteen, puuterin, valokynän, poskipunan, aurinkopuuterin, ripsivärin ja kulmakynän. Huulikiiltoa laitan jos muistan, usein sen korvaa huulirasva. Näiden lisäksi löytyy erikoistilaisuuksia/iltameikkiä varten muutamia lisätuotteita, kuten tumma luomivärinappi ja punainen huulipuna rajauskynän kera.  Meikkipussista löytyy lisäksi pinsetit ja kynsilakkoja.

 Pohjustus: Meikkivoiteena käytän ohuelti Chanelin Vitalumiére-meikkivoidetta sävyssä Cendré 30.  Meikkivoiteen kiinnitän YSL:n Semi-loose puuterilla (sävy éclat naturel), joka toimii niin irto- kuin kivipuuterinakin. Tummat silmänaluset säästän meikkivoiteelta, piilottaen varjot sen sijaan valokynällä. Nyt testauksessa Maybellinen Dream Lumitouch, sävy 02 Nude edellisen L'oréalin suosikin sävyn loppumisen vuoksi.

 
 Pohjustetuille kasvoille sipaisen hieman Isadoran aurinkopuuteria (sävy 45, highlight tan), yleensä poskille, otsaan. Aurinkopuuterin suhteen less is more, yliannostuksen vaara on sen kanssa olemassa. Maltti on valttia! Poskiluun päälle sudin L'oréalin Sandalwood Pink-sävyistä poskipunaa, se antaa tervettä väriä iholle! Erinomainen sävy vaaleille ihosävyillä, toinen purkki kyseistä poskipunaa menossa. Benfitin High Beam highlighter-voide on hankittu useita vuosia sitten Sephorasta, ja ah kuinka riittoisaa ja hyvää se onkaan! Toimii parhaiten bilemeikissä poskiluulla ja kulmaluulla saaden ihon hehkumaan.

 
 Silmämeikki: Kaikki alkaa ripsien taivuttamiselle. Omat ripsentaivuttimeni ovat Make Up Storen, ovat olleet mainiot. Ripsivärinä käytän MaxFactorin MasterpieceMaxia, erottelee ja pidentää ripsiä jättäen ne kuitenkin luonnollisen näköisiksi. Yksi kerros riittää allekirjoittaneelle, klimpit eivät ole kavereita! Kulmakarvat saavat hieman tarkemman muodon ja lisää väriä Lumenen vaaleimmalla kulmakynällä. Vuodelta yksi ja kaksi nakki, kuten kulumista voi päätellä. Juhlameikkiin lisään Rimmelin mustaa eyelineria yläluomelle ripsien tyveen ja hieman alaluomen ulkonurkkiin, eyeliner tuo silmät paremmin esiin. Jos oikein innostun, saatan töpötellä eyelinerin päälle mustaa luomiväriä utuisemman vaikutelman aikaansaamiseksi.

 Huulet: Huulikiilto, läpikuultava vaaleanpunainen tai väritön. Tällä hetkellä jäljellä liraus Sephoran huulikiiltoa. Vaihtoehtoisesti huulirasva tai kiiltävä Rosebud Salve ajaa saman asian.

4 kommenttia:

  1. product junkie fiilistelee ihan superisti! :D Benefitit on vaan niin hyviä. Jos muuten kaipailit tehokasta silmäpussien/tummien alusten peittäjää niin Bo-oing concealer peittää todella tehokkaasti :) Täältä löytyy myös sama Blush minkä ostin keväällä Sephoran iki-ihanasta -50% laarista, tykkään! Pakko vielä udella, että mitä olet pitänyt tuosta Chanelin meikkivoiteesta? :) Itsellä Cliniquet käytössä mutta ei löydy tarpeeksi kalpeaa :D Itseasiassa viime ostoskerralla (kylläkin Hollannissa) koko kaupasta ei löytynyt tarpeeksi kalpeaa mulle.... Ai niin ja pakko suositella vielä superhyvää aurinkopuuteria (ei liian punertava) joka sopii myös vaalealle iholle, Max Factorin Bronzing Powder.

    VastaaPoista
  2. Rii: Hihih, ihana product junkie=)! TÄytyy kokeilla tuota Benefitin Bo-oing concealeria seuraavan kerran kun saan jostain BEnefitiä käsiini jostain=)! Ja uih, alelaareista on aina ihana tonkia, varsinkin jos tekee superlöytöjä!

    Chanelin meikkivoiteeseen olen ollut tosi tyytyväinen, riittävän läpikuultava. Kosmetiikkamyyjän kanssa höpöteltiin meikkivoiteesta ja tultiin tulokseen "näyttää sitä paremmalta mitä vähemmän tätä laittaa". En tosin tiedä minkälainen valikoima vaaleimmista vaaleita sävyjä tältä merkiltä löytyy, ite käytän sävyä 30 cendre, joka talvi-iholla tuntuu hieman liian tummalta jos paksulti levittelee. Hmm. Toivottavasti löydät itsellesi hyvän meikkivoiteen, on tämä meikkiviidakossa sumpliminen kyllä aikamoista touhua! Laitan tuon aurinkopuuterivinkin myös korvan taakse, toistaiseksi olen ollut tyytyväinen Isadoran aurinkopuuteriin! Kiitos vinkeistä Rii=)!

    <3Ninnis

    VastaaPoista
  3. Piti heti tulla kurkkimaan. ;) Tuo high beam löytyy muuten minultakin, miniversiona tosin. En vain saa sitä oikein kauniisti levittymään mineraalipuuterin päälle joten hyvin harvoin tulee käytettyä. Harmittaa hieman sillä se näyttää todella kauniilta oikein levitettynä!

    VastaaPoista
  4. Marjaana: Hihi, kiva kun kävit kurkkaamassa! Itselläni ei ole kokemusta mineraalipuuterista High beamin kanssa, olen vanhan kansakunnan meikkivoide+puuteri-linjan kannattajia=) Harmi jossei kyseinen aine toimi mineraalipuuterin kanssa, muuten kyseessä on aivan loistotuote. Miniversio riittäisi varmaan tännekin, tuntuu ettei tuo iso puteli tyhjene lainkaan. Kivaa päivää sinne sateisesta Tukholmasta!

    <3Ninnis

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...