20110818

Syksynsävyiset kynnet

Kynsissä uutta kynsilakka Viva la Divalta. Tämä tyttö on ainakin hullaantunut tähän sävyyn yhdessä hujauksessa!

4 kommenttia:

 1. kynsilakka mun makuun! mullakin on lyhyet kynnet ja tummat värit sopii niihin mun mielestä kivasti! pitkissä tumma lakka on jotenkin "liikaa". pitää käydä ostamassa, kiitos vinkistä!:)

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä Senjan kanssa, vahvat sävyt sopii parhaiten lyhyisiin kynsiin! Tai sitten vaan todistelen itselleni näin mun nysäkynsien takia... :D Mutta tosiaan ihana sävy! Mattaräikeiden lakkojen jälkeen metallisempi tyyli näyttää raikkaalta. Itse tässä olen jo muutaman päivän suunnitellut omiin kynsiin mustaa + päälle OPI:n hopean(glitter)harmaata lakkaa :) toteutus on vaan vähän hitaanpuoleista mutta joku päivä :P

  VastaaPoista
 3. Oiii, ihanatihanatihanat! Upea sävy!

  VastaaPoista
 4. Senja: Täällä ollaan samaa mieltä, tummat ja värikkäät lakat näyttävät parhailta lyhyissä kynsissä. Eipä mitään, kiva jos pystyin auttamaan=)

  <3Ninnis

  Rii: Kuten myös, kyllä ne vahvat värit vaan näyttää parhailta lyhyissä kynsissä! Kuulostaa hyvältä ja herkullisen tummalta nuo lakat yhdessä, laita kuvia blogin puolelle noista kun kerkiät=)?

  <3Ninnis

  Ansku: Kiitos! Täällä on väriöverit ja mieltymykset ruskea/harmaa/musta-väriakselille kasvavat=) Ehkä hyvinkin luonnollista näin syksyn tullen!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...