20110822

Väriä kutreille Lóréalin Casting Creme Gloss sävyllä 1021

Edellisestä hiustenvärjäyskerrasta on vierähtänyt hieman yli kaksi kuukautta. Maantienharmaa tyveni kaipasi värikäsittelyä, ja kokeilin tällä kertaa Lorealin Casting Creme Gloss Glossy Blondes -sarjan sävyä 1021 (erittäin kirkas helmenvaalea). Olen värjännyt hiuksiani useiden vuosien ajan itse kotona markettiväreillä, ja kestosuosikkini markettiväreistä on L'orealin Recital Preferencen sävy 10.1 Helsinki ja sävy 10.21 Stockholm. Casting Creme Gloss-sävyllä tarjoushinta 89 kruunua (n. 10€) normaalin 119 kruunun (n. 13,50€) sijaan.
Tilanne ennen värjäystä: Muutaman sentin maantienharmaa tyvikasvu erottuu selkeästi vaaleammista pituuksista. Hiukset kuvattu märkänä, ennen värjäysoperaatiota. Hiusten sävy latvoissa vaaleampi kuin vanha vaalea sävy tyvessä, käytännössä värieroa ei kuitenkaan luonnossa huomaa esim. hiusten ollessa auki.Värjäyksen jälkeen: Tyvi vaaleni hieman, ei kuitenkaan mielestäni riittävästi. Ikäänkuin maantienharmaan tyvi olisi vaalentunut asteella, ei siltikään lähellekään pituuksien vaaleaa sävyä. Ensimmäisessä kuvassa hiuksen märät, toisessa - neljännessä kuivat. Vanhempi vaalean sävy hiusten pituuksissa kirkastui, mutta muutos aikaisempaan pieni. Verrattaessa latvojen sävyä tyveen, on sävyero melkoinen.Plussat ja miinukset L'oréalin Casting Creme Glossylle: Lyhyt vaikutusaika (20 min) ja tuotteen ammoniakittomuus antavat värille plussaa (ammoniakki on se aine joka aiheuttaa sen nenäkarvat käristävät pistävän hajun). Miinusta laimeasta sävystä, lopputulos ei vastannut odotuksia. Lopputulos ei lainkaan "viileä helmesävyinen". En ostaisi tuotetta uudelleen, muutaman euron alemman tarjoushinnan houkuttelemana tämän alunperin ostin Lorealin Recital Preferencen sijaan. Kurkkaa postaus L'orealin Recital Preferencen 10.21 täältä!
 

9 kommenttia:

 1. Oon ihan kateellinen! Tyttö on värjäilly aina hiuksensa kotona ja tukka ihan mielettömän hyvässä kunnossa!

  Mun blondi aikoina värjäsin aina välillä itse tukkaani. Se meni kotivärjäyksestä kuitenkin niin kamalaan kuntoon, että mun on ollut siitä asti pakko kääntyä kampaajan puoleen.

  Anniina

  VastaaPoista
 2. Tästä on kiittäminen äiskältä saatuja hiusgeenejä! Ja kyllä täälläkin latvat kuivuu, silloin turvaudun väriainepakkauksien ylijäämähoitoaineisiin tai jonkinsortin hiusnaamiohin. Anniina, vaikea kuvitella sua vaaleatukkaisena! Ruskea sopii sulle superhyvin, pitäydy siinä!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 3. Mulle kanssa sellaiset geenit, kiitos! :D

  Mulla on lähes koko mun elämän ajan ollut vaalea tukka. Vasta vähän reilu vuoden oon ollut tummahiuksinen. Pidän tästä kuitenkin niin paljon, etten kyllä takaisin vaaleaksi mene värjäämään. Tosin välillä sekin houkuttas..

  Anniina

  VastaaPoista
 4. Joo toi Castings ei vedä vertoja L'Orealin muihin sarjoihin,,, värjäsin sävyllä jonka nimi oli hunajakulta tms. ja sain palkkioksi tummanruskeat hiukset ( ei niin kiva ylläri suht blondille). Värjäsin ennen tätä fiaskoa ja sävyn lopettamista Preferancen Berlin -sävyllä joka oli _täydellinen_ . Odotan kauhulla seuraavaa värin arpomiskertaa :D

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvän tuloksen olet saanut aikaan kotivärjäyksellä, hyvän värinen vaalea sävy!:)

  Joskus aikanaan testailin itsekin kaupan aineilla,mutta mulla tosi tumma maantienharmaa tyvikasvu ja vaatii vähän kommervinkkeja vaalentuakseen (ilman kananamunan sävyä hih) :D

  VastaaPoista
 6. Kaunis väri minun mielestäni. :) Oma tukkani on aivan karmea nyt, voi hyvää päivää. :D Onneksi pääsen kampaajalle syyskuun alussa, niin ei tarvitse enää kauaa kestää tätä juurikasvua.

  VastaaPoista
 7. Anniina: Tummat hiukset sopii sulle kuin nenä päähän neitonen, pysy niissä!

  <3Ninnis

  Kaisu: Voi eih, kuulostaa kamalalta tapaturmalta! Ovatko hiuksesi edelleen tummemmat kuin toivottu lopputulos vai mitä teit?
  Kurjaa että lempparivärisi lopetettiin, toivottavasti löydät jotain vastaavaa tilalle, ja pian!

  <3Ninnis

  Sofiina: Kiitos, pitkällisen hiusväritestailujen tuloksena suosin Lorealin Preferencen sävyä Helsinki tai Stockholm, toimii tässä päässä ja muutkin tuntuvat tykkäävän väristä postauksen kommenttien perusteella!

  Tiedän mistä puhut, tumman hiuksen vaaleaksi saaminen ilman epätoivottuja keltaisen sävyjä ei ole ihan helppo juttu! Itse olen joskus aikoinaan kokeillut tummanruskeaa väriä, ja kiesus kuinka vaikeaa oli saada tukka takaisin vaaleaksi! Luotin myöskin kampaajan apuun, ei olisi varmaankaan kotiväreillä onnistunut.=)

  <3Ninnis

  Niina: Kiitos! Tyvi ei mielestäni vaalentunut riittävästi tällä kertaa, vaikka yleisolemus on toki edelleen vaalea. Ei enään montaa päivää että pääset kampaajalle, jihuuu! Mitäs aijot siellä tehdä? Perus tyven väri ja tasotusleikkaus vai jotain radikaalia?!Hih=)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 8. Kaljuksi vedetään. No ei. :D Varmaankin ihan tyvi värjätään ja laitetaan jotain raitoja. :) Inhottavaa, kun tukka taittaa tosi nopeasti värjäyksen jälkeen jo keltaiseen, vaikka hopeatuotteita päähäni isken. Murr.

  VastaaPoista
 9. Niina: Vai että kaljuksi=D! Ei sentään, tuo tyvi +raidat kuulostaa hyvältä, sinulle sopii vaaleat hiukset niin hyvin! Harmi etteivät hopeatuotteet oikein toimi, taidat olla salaa oikein punapigmenttinen=) Oletko kokeillut kampaamosta saatavia vaahtosävytteitä? Sininen metallinvälinen purtilo, värisävy 10V. Oisko ollu Goldwellin ehkä?

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...