20110811

Zaran syysjutut ovat saapuneet kauppoihin. Takkivalikoima rupeaa olemaan näihin aikoihin Zarassa parhaimmillaan, kivoimmat mallit kun yleensä putkahtelevat pieninä erinä kauppoihin. Sama juttu syyskenkien kanssa. Kannattaa olla kärppänä liikenteessä kun kokoja on vielä tarjolla. Useat ihmiset vierastavat esimerkiksi talvitakkien tai vastaavien sesonkituotteiden ostamista ennenkuin sataa lunta ja lämpötila on nollassa. Usein juuri tällöin muutkin ovat liikkeellä, ja koot/kivat mallit saattavat olla loppu. Kauppoihin kannattaa hipsiä ennen todellisen sesongin alkua, näin kaupoissa ovat vielä kaikki herkut jäljellä! Hei, ei tunnu kivalta ostaa elokuun alussa syys-/talvitakkia, mutta haluan tuon ennenkuin ne loppuvat! Ninnis on iskenyt silmänsä kokonahkaisiin kiilakorkonilkkureihin(n.100€) ja mustaan pitkään syystakkiin(n.120€).

Onko siellä jo syys-/talvivaatteet kiikareissa, vai tuntuuko hassulta miettiä tulevaa sesonkia ennakkoon?

2 kommenttia:

  1. Kyllä oon jo kattonu vähä mitä trendejä ja tyylejä omaan vaatekaappiin tulee :) ihanan näköset kengät!

    VastaaPoista
  2. Anna: Jaahas, siellä kuulutaan "aikainen lintu madon nappaa"-kastiin, oikein! EI ehkä tule niin kovasti hutiostoksia kun hieman suunnittelee vaatekaapin tulevaa sisältöä etukäteen=)

    <3Ninnis

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...