20110903

Ninniksen korurasiassa

 
Säilytän pientä korukokoelmaani Ikean punotussa Lidan korissa.Tänne mahtuu niin rannerenkaat, kaulakorut, korvakorut kuin sormukset. Päällimmäisena korissa rannekorut, alta löytyvät kaulakorut ja sormukset.
 Rannekoruvalikoimastani löytyy hopean, kullan ja turkoosin sävyjä. Hopean sävyiset cuff-rannekorut Weekdayltä, muut H&M:ltä. Cuffit ovat tämänhetkinen suosikki, usein ainakin toisesta ranteesta löytyy tuollainen. Oikeanpuolimmainen muovinen rannekoru on euron löytö H&M:n alennusmyynneistä.
 Lisäksi rannekorujen seasta löytyy allaoleva juhlavampi rannekoru, joka toimii samaa sarjan olevan kaulariipuksen kanssa. Koru H&M:ltä.
 Saman sarjan kaulariipus on simppelimpi, toimii yksinään ilman matchaavaa rannekorua arkisin. (H&M)

 Pitkä kaulariipus kuuluu hopeasävyisten kaulakorujen kokoelmaani. Muita hopeansävyisiä kaulakoruja ovat alla vasemmalla solmukaulakoru Topshopista ja turkoosilla kivellä koristeltu boheemi kesäkoru H&M:ltä. Suosin erityisesti pitkiä riipuksia, kun kyse on kaulakoruista.
 Tässä korukokoelmani sormukset. Boheemin kaulakorun kanssa käytän keskimmäistä turkoosilla kivellä koristeltua sormusta(H&M), ja turkoosin rannekorun kanssa kultasävyistä, kivellä koristeltua sormusta(oikealla), myöskin H&M:ltä. Lisäksi löytyy muutamia sekalaisia, vanhoja hopeansävyisiä sormuksia(vasemmalla), sekä kullansävyisiä sormuksia punaisilla kiviyksityiskohdilla(H&M).


Korvista löytyvät poikkeuksetta Glitterin hopeaiset "timanttikorvikset", nämä eivät tummu tai muutu kuparinsävyisiksi käytössä. Pyöreä malli on suosikkini.
 Helmikoruja käytän hyvin harvoin, silloin jos vaatetukseni on poikkeuksellisesti tyttömäinen. Ainoa helmikoruni on pitkä helminauka, johon on sidottu kaunis samettinen rusetti. Tämän korun olen saanut lahjaksi.

 Kultaisen sävyisiä kaulakoruja omistan kaksi. Toinen niistä on Givenchy-henkinen monikerroksinen pitkä koru, toinen lyhyt trendikäs kaulakoru. Givenchy-henkinen kaulakoru muistaakseni Gina Tricosta(tai H&M:ltä), lyhyt Tiamo-merkkinen Scorettista.


7 kommenttia:

 1. Upea tuo kultainen rannerengas heti ensimmäisessä kuvassa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kun toteutit postaustoiveeni! ;)

  VastaaPoista
 3. Omistatpa ihanan näköisiä koruja!! :) Ja sulla on niitä PALJON! Olispa mullakin yhtä suuri koru kokoelma:)

  Anniina

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia!! :) Vitsi sulla on kivoja koruja, varsinkin kaikki noi turkoosit unelmat nam nam <3

  www.larakoo.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Rannekorut varsinkin kolahti tänne suunnalle :)

  VastaaPoista
 6. Minna: Eikös olekin kiva! Pidän tuosta "rihkamakullan" tummemmasta sävystä, tulee jostain syystä kaikenmaailman basaarit mieleen=)

  <3Ninnis

  Niina: Ei mitään, ilolla toteutin! Kiva saada toiveita ja pystyä täyttämään niitä, tulee hyvä mieli tällaisesta=)!

  <3Ninnis

  Anniina: Kiitos! Ei tunnu ollenkaan siltä että omistaisin suurta korukokoelmaan:) Näkisitpä siskoni purkit ja purnukat, jotka pursuilevat kaikenlaisista koruista, se vasta oikea aarrearkku on!

  <3Ninnis

  Laura K: Kiva kuulla että olet tuota mieltä=) Nuo turkoosit ovat käytössä erityisesti kesäisin, ruskettunut iho ja turkoosi sopivat erinomaisesti yhteen;)

  <3Ninnis

  Ansku: TÄällä ollaan viime aikoina käytetty erikoisesti Weekday cuffeja, rannekorut on lemppareita!=)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 7. Nuo cuffit ovat lempparini, aivan ihanat. :)

  Sinulle on muuten tunnustus blogissani. ;)

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...