20110914

Yksiön sisustus, osa 2

 Nyt on koti isojen sisustuselementtien osalta valmis! Pikkujuttuja tulee varmasti vielä hankittua pikkuhiljaa, mutta Ikeassa ravaaminen on nyt toivottavasti ohitse hetkeksi. Sen verran usein siellä on tullut vierailtua lähiviikkoina, että pelkään työntekijöiden tunnistavan kasvoni ja pian moikkaavan tuttavallisesti, hihi! Edelliseen yksiö sisustus osa 1 verrattuna on nyt huoneenjakajaverho asennettu, lamput saatu kattoon ja erinäiset tavarat Ikea-säkeissä löytäneet paikkansa kaapeista ja lipastoista. Tässä kuvia huoneenjakaja-verhosta.
 Sängyn jalkopään suunnilla MALM-laatikot kaipaavat vielä kiinnitystä seinään. Lisäksi MALM-laatikot huutavat jotain kivaa roinaa/sisustuskrääsää/tavaraa päällensä. Mutta mitä? Olisiko siellä jotain hyviä ehdotuksia?
 Sitten tiedustelisin vinkkejä seuraavanlaiseen pulmaan, mikäli kohtalotovereita löytyy: Bestå-kaapin ovet eivät mene nätisti kiinni, vaan (erityisesti oikeanpuolimmainen) roikkuu rumasti eivätkä molemmat ovet "mahdu" kiinni samanaikaisesti, vaan toinen jää pakostakin toisen "päälle". Allaoleva kuva kertonee enemmän tilanteesta. Nyt ovat yksiön sisustus osa 1:ssä vilahtaneet muovit poistettu kaapin ovista. Vinkkejä ovien oikomisesta otetaan lämpimästi vastaan kommenttiosiossa! Kipin kapin sinne mikäli vinkkejä löytyy!


Orponurkkaukseen on tarkoitus kehittää joko a)pieniä hyllyjä b)verhot tulevat peittämään kyseisen nurkkauksen c)tauluseinä pienistä kivoista kehyksistä ja kuvista. Katsotaan kuinka käy!
 Asunnon sydän, keittiö! Tältä keittiö näyttää silloin kun en levittele koulukirjojani ympäriinsä.
 Tässä keittiössä kelpaa puuhastella! Suomalaisena kaipaan ASTIAKUIVAUSKAAPPIA, täällä Ruotsissa kun kyseistä keksintöä ei pidetä yhtä nerokkaana. Sensijaan turvaudutaan tilaavieviin ja epäkäytännöllisiin astiankuivaustelineisiin. Laitappa tuollaiseen kaksi kattilaa niin eipä jää tilaa muulle tiskille! Muutama taittotuoli vieraiden varalle, BJURSTA-ruokapöytää pystyy helposti laajentamaan suuremmaksi vieraiden tupsahtaessa kylään! Nappivalinta ruokapöydäksi yksiöön!

 Kuparia imitoiva valaisin on hieman rohkeampi valinta keittiöön, mutta miellyttää silmää ja antaa kauniin lämpimän valaistuksen.

Lisätietoa ja kuvia sisustuksesta ja kalusteista yksiön sisustuksen ensimmäisessä osassa, klikkaa tästä!

12 kommenttia:

 1. Heippa! Bestån ovet pitää säätää siitä sellaisesta pienestä säätöruuvista, joka löytyy saranoista. Harvoin ovet asettuvat nätisti kohdilleen ennen säätöjä, vaan roikkuvat tai eivät osu kohdilleen niinkuin sulla on käynyt. Kasausohjeissa pitäisi muistaakseni olla kohta, joissa tähän opastetaan, mutta ei ole hankalaa ilman ohjeitakaan, saranassa kun ei onneksi ole montaa tällaista "ruuvia" :) Eikä vaadi poraa tms vaan ihan perus ruuvimeissellillä hoituu myöskin.
  Oon siis itse töissä ikean olkkariosastolla ja on tullut noita säädeltyjä muutaman kerran. Toivottavasti ohjeet auttoivat!

  VastaaPoista
 2. anonyymi: Kiitos tuhannesti neuvoista, täällä ruvetaan pian ruuvailemaan säätöruuveja ja oikomaan ovia! Arvostan apuasi, kiitos ihanainen!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 3. voi ninnis kun kämppäsi näyttää ihanalta! teit ihan varsinaisen löydön ja tuo sisustus, juku, toimii! :)

  täällä on ihan niin kauhean hirmuinen ikävä tukholmaan! oon suuntaamassa pari kertaa sinne syksyn aikana (koitetaan vaikka kahvitella!), ja kevääksi suunnittelin jo ihan kunnon muuttokuorman pakkausta ;) haleja sinne suunnille! ihana lukea kuulumisiasi täältä!

  VastaaPoista
 4. keittiöstä olen tosi kateellinen! Ihana unelmayksiö! ja kivan kodikas sisustus! :)

  VastaaPoista
 5. Heini: Kiitos kamunen! Ai keväällä uudestaan tänne? Tällä kertaa pysyvästi vai mitä on siellä neidillä mielessään;)? Hihku kun oot tulossa tännepäin niin katotaan kahvitteluja sitten tarkemmin!

  <3Ninnis

  Katja: Täällä ollaan aivan inskinä näin isosta keittiöstä! Kaasuliesi ja uuni ovat vielä hieman testailuasteella, ainakin kaasu-uunin käyttö näyttäisi olevan hieman ERILAISTA=D Kiitos murunen, kiva kuulla että pidät sisustuksesta! Omenaista viikonloppua!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 6. Edelleen painotan, että tämä sun asunto on aivan upea! Meille tuommoinen kanssa! :D

  VastaaPoista
 7. Onpa kivannäköistä! Kade oon kun oot saanu ton kuparilampun! Me ollaan käyty jo useampaan otteeseen sitä Ikeoissa metsästämässä ja se on ollu ihan loppuunmyyty! Tosi trendikäs nyt ;)

  VastaaPoista
 8. Niina: Voi kiitos kaimaseni! Vaati hieman pähkäilyä, mittanauhaa ja kompromisseja jotta kaikki kalusteet mahtuivat, mutta loppu hyvin kaikki hyvin! =)

  <3Ninnis

  Moon-syrup: Kiitsakiitsa! Juu täälläkin meinas käydä niin että kuparilamput kerkesivät loppua nenän edestä, mutta onneksi seuraavalla käyntikerralla varjostimia oli tullut lisää! Hihi, seuraavaksi sitten Michael Korsin ruusukultainen kello käteen eikös niin kun tähän kuparin sävyyn ollaan nyt päästy;)!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 9. Siltä varalta että Bestå kaappien ovien oikominen ei onnistunut: minä laitan ne kiinni niin, että painan ensin ne rautaiset ponnauttimet sisään ja sitten suljen varovasti ovet.

  VastaaPoista
 10. Hieno sisustus! Mahdatko vastailla näin vanhaan postaukseen? Alkoi vaan mietityttämään paljon, että kuinka leveä sun sänky on ja miten leveä toi brimnes- sängynpääty on? Kiitti jos vastaat!

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...