20111031

Tyylini kulmakivet

Eräs anonyymi kommentoija keksii jatkuvasti älyttömän hyviä postausideoita(tai ainakin oletan että kyseessä on yksi ja sama henkilö=)), ja kannustaa tekemään postauksia milloin mistäkin aiheesta. Olen superkiitollinen tälle anonyymille, ja tahdon hihkaista että toteutan mielelläni kaikkien teidän toivepostauksia tyyliin ja muotiin liittyen. Anonyymi, olet ehtymätön ideariihi, kuka ikinä oletkaan. Mikäli tunnistat itsesi ja  uskaltaudut paljastamaan hiukan itsestäsi, laita meiliä osoitteeseen ninniksenblogi@gmail.com, olisi kiva tutustua paremmin! Kommentteja ja ajatuksia saa jättää tavalliseen tapaan kommenttilaatikon puolelle=)

TYYLINI KULMAKIVET

"Ideariihi"-anonyymin tämänkertainen toivepostaus/postausehdotus oli "tyylisi kulmakivet/lempivaatteesi". Raotan tässä postauksessa tyyliäni suosikkivaatteideni kautta. Suosikkivaatteilla tarkoitan niitä vaatteita, joita käytän auttamattomasti eniten vaatekaapistani, ja jotka nykäisen niskaani kun en tiedä mitä laittaisi päällensä.

Yleisesti ottaen suosikkivaatteeni tuntuvat mukavalta päällä, koostuvat ennemmin luonnonkuiduista kuin keinokuiduista ja sopivat vartalolleni. Erityisen tärkeäksi koen että vaatekaappini osaset toimivat yhdessä mahdollisimman monipuolisesti, uusien hankintojen tulee toimia vanhojen kanssa, olla "samaa tyyliä". Pukeudun sään mukaan. Talvipakkasilla tallustelen onnellisena törpönnäköisenä lämpimissä vaatteissa, sen sijaan että paleltuisin sievissä vaatteissa lumen pöllytessä ja viiman viiltäessä. Funktionaalisuus ennen ulkonäköä, mikäli näitä kahta ei pysty yhdistämään! ... Mutta, en juokse asioiden edelle sen enempää, syksyä täällä vasta vietetään. Tässä tämän syksyn tyylini kulmakivet olkaa hyvä!


1: T-PAIDAT
 

  Vasemmassa alanurkassa suosikkeja omasta t-paitavalikoimasta.

Väljät, yksiväriset, hihalliset, t-paidat ovat suosikkejani arkipukeutumisen suhteen. T-paitalaatikosta löytyy yleisesti ottaen melko valjuja värejä näin syksyn ja talven aikaan, mustaa, valkoista ja vaaleita nuden sekä harmaan sävyjä. Yleensä puuvillaa tai viskoosia. Paitojen alla käytän hihattomia spagettiolkaimisia toppeja, mitä moni usein kummastelee. Kerrospukeutuminen pitää lämpimänä ja alustoppi estää vaatteen likaantumista sisäpuolelta mm. hien muodossa. Näin t-paitaa ei tarvitse pestä jokaisen käyttökerran jälkeen, vaan pesuun joutuun sen sijaan alustoppi. T-paidat pysyvät paremmassa kunnossa, eikä t-paitoja tarvitse omistaa useita kymmeniä kappaleita. Alusvaatteet eivät kilju valkoisen t-paidan tai läpikuultavan paitiksen alta kun t-paidan ja rintsikoiden välistä löytyy nudensävyinen kevyt toppi. Alustoppi myös siloittaa kantajaansa, joten t-paita ei tartu joka ainoaan kurvinkulmaan ja muhkuraan. Parhaat alustoppini olen löytänyt Zarasta ja Filippa K:lta.


2. NEULEET

Neuleiden suhteen olen viehtynyt erityisesti graafisiin, vähäeleisiin kuvioihin yksiväristen perusvärien lisäksi. Pyöreä kaula-aukko neuleissa ja V-aukko neuletakeissa toimivat omalla vartalollani parhaiten. Neuleet saavat mielellään olla hieman pidempiä, vyötärömitalla yläosat tuntuvat nousevan helposti ylöspäin (mitä tapahtui painovoiman laille...?). Kuten t-paitojen suhteen, suosin neuleidenkin suhteen lievää väljyyttä, ihonmyötäinen makkarankuori kun saa tämän tytön ahdistumaan. Neuleista suosittelen ehdottomasti tarkistamaan sen pienen kutittelevan materiaalilapun. Mielellään ainakin 50% luonnonmateriaaleja(lampaanvilla, merinovilla, kashmirvilla, alpakka, angora, puuvilla, silkki tai viskoosi), jolloin neule pitää lämpimänä eikä nukkaannu ja menetä muotoaan ensimmäisessä pesussa. Omistan tästä ohjenuorasta huolimatta muutaman melko akryylisen neuleen, joita en yksinkertaisesti pese nukkaantumisen ja venymisen takia.  Luonnokuiduista tehtyjä neuleitakaan en pese kuin ääritapauksissa,yleensä selviää mainiosti tuulettamisella.
Neuleet vasemmalta oikealle: COS, H&M, H&M, Zara, H&M, H&M.
 Neuleella tai neuletakilla on helppo hieman räväyttää. Siksi Ninniksen päältä voi bongata mustien ja harmaiden neuleiden lisäksi oranssin, kirkkaanpunaisen ja sinisen sävyjä näin ilmojen kylmetessäkin. 
 Ninnis toivoo neulevalikoimaansa lisäystä vielä rennon metallinsävyisen neuleen ja värikylläisen löysähkön poolon muodossa. Ehkä jotain burgundin sävyistä...?


3.JAKUT, JA KIMONOHENKISET HUITULAT

Jakkujen osalta suosin vartalolleni sopivia hieman epätyypillisen ja erikoisemman mallisia bleisereitä. Perinteisen malliset jakut eivät istu päälleni kovin hyvin, tämän totesin edellisessä työpaikassani Zarassa jakku työvaattena päällä viipottaessani. Isohko rintavarustus saa jakun vetämään napin ollessa kiinni, ja kaulukset pullistelemaan. Perusjakku ei myöskään imartele jenkkakahvojen+pömppömassun omistajaa(check, check), vaan keskittyy nimenomaan korostamaan keskivartalon epäkohtia. Erityisen kamalalta jakut näyttävät päälläni jos napitan jakun kiinni (kylmiä väreitä, mielestäni jakut ovat kauniimpia auki ollessaan), joten suosin aukinaisia malleja. Toisille jotkut vaatteet sopivat kuin nakutettu, toisille ei ollenkaan. Olen kuitenkin löytänyt omalle vartalolle sopivia kauniita kimonohuituloita ja aukinaisia jakkuja normaalista poikkeavilla leikkauksilla, ja olen supertyytyväinen löytöihini!
 Olkatoppaukset ja slimmi suorahko linja, tai rento, valuva malli toimivat allekirjoittaneen päällä. Erityismaininta ylärivin keskimmäiselle jakulle, se on ollut käytössä niin kesät kuin talvet, arjet kuin juhlat, näyttäen aina yhtä hyvältä.


4. HOUSUT

Alaosien puolelta löytyy yksipuolisesti farkkuja pillilahkeella ja parit haaremihousut näin syyspukeutumista ajatellen. Muutamat farkku-ja nahkashortsit löytyvät myös, mutta käyttökertojen määrässä suhaavat pitkät housut shortsien ohitse mennen tullen.
Suosikkihousuni ja tyylini ehdoton kulmakivi ovat mustat haaremihousut usean vuoden takaa Zaran alennusmyynnistä. Näille ei ole toistaiseksi löytynyt korvaajaa, ja housut vilisevätkin päivän asu-postauksissa tiheään tahtiin! 
Siniset vaaleat farkut Cheap Mondayltä, harmaat farkut Zarasta, mustat haaremihousut Zarasta ja sinapinsävyiset haaremihousut Topshopista.

Farkut kiipeävät sitten seuraavalle sijalle käyttömäärän suhteen, niitäkin käytän usein.


 5. TAKIT

Syystakkeina käytän nahkatakkia, ja muutamaa talvitakkia. Uusin hankinta, COSin pitkä takki on ollut kovassa käytössä, ja suojaa eriomaisesti tuulta vastaan, pitäen samalla sisällä huitelevan tyttösen lämpimänä. Raidallinen A-linjainen takki on palvellut useita ja useita vuosia, loppua ei näy!


6.ASUSTEET(huivit ja laukut)

Laukuista käytän säännöllisesti kolmea koulussa. Vihreää nahkalaukkua, ruskeaa nahkalaukkua ja himpun verran koreampaa Marc Jacobsin Stam-henkistä mustaa tikattua laukkua messinkiketjulla ja -koristeilla. Pientä Mar by Marc Jacobs-clutchia käytän vihreän nahkalaukun sisällä toimittamassa sisätaskun virkaa. Mudansävyiseen clutchiin kasaan pikkutavarat kuten lompakon, iPhonen ja avaimet.
Vihreä nahkalaukku Zarasta, ruskea nahkalaukku Rizzosta, "Stam"-henkinen laukku useita vuosia sitten Tukholmasta liikkeestä jota ei enää ole, clutch Marc by Marc Jacobs.

Huivisuosikkeja ovat nämä kolme, ja kellaristä löytyy muutama lisää talvikelejä varten.
Vaalea ja värikäs kaulaliina Zarasta, musta tuubihuivi H&M:ltä.


7.KENGÄT

Useimmiten tallustelen valkoisissa matalavartisissa Converseissa. Lisäksi käytän Aldosta hankittuja tossukoita, ja Acne Pistol-henkisiä nilkkureita. Korollisista kengistä suosin ilolla kiilakorkoisia nilkkureita, sillä kiilakorkossa on huomattavasti mukavampi tepsutella kuin kapeassa korossa. Olen iskenyt silmäni Marcellan Mravecin nahkaconverse+ kiilakorko-risteytyksiin Chloelta, ja törmäsinpä copycat-versioihin Topshopin nettisivuilla. Näistä kengistä on luvassa oma Copycat-postaus!


Tällaisista osa-alueista koostuu siis syksyinen arkityylini, rentoa mutta samaan aikaan tyylikästä. Vaatekaappini sisältö toimii mielestäni mainiosti kimpassa, joten yleensä heitän aamulla vaatteet niskaan ja talsin tyytyväisenä matkaani. Tyylini on ripauksen androgyyni ja melko mutkaton, yhdistelen mielelläni rentoja ja epätyypillisiä leikkauksia klassikkovaatteiden kanssa jottei lopputulos ole liian "outo" eikä liian "preppy". Asusteita ja koruja käytän hillitysti, mieluummin matalalla profiililla kuin liikaa. 

Millaiseksi sinä kuvaisit omaa tyyliäsi? Löytyykö teistä tyylilyyleistä preppyhenkeä, boheemiutta, androgyyniyttä, tyttömäisyyttä vai jotain muuta? Ihanaa alkuviikkoa!

27 kommenttia:

 1. Sinulla on kyllä todella kiva tyyli! Onnistut aina näyttämään niin rennon tyylikkäältä. :) Oma tyylini on kai melko preppy mutta tykkään yhdistää siihen jotain vintage-henkistä tai sitten jotain erikoisempaa vaatteen leikkauksen tai jonkin muun jujun kautta... Koen että täysin preppy-tyyli saa minut näyttämään vain huomattavasti vanhemmalta vaikka se joillekin sopii aivan erinomaisesti!

  VastaaPoista
 2. Tykkään erityisesti sun jakuista ja kimonohenkisistä huituloista. :) Yhdyn täysin tohon jakun kiinninapittamiseen, ei sovi itsellenikään yhtään. Taidokasta onkin löytää ne omille muodoille lempeät vaatteet! :)

  VastaaPoista
 3. I AM A NEW FASHION BLOGGER FROM INDONESIA, LIVING IN SINGAPORE.
  I LOVE YOUR BLOG,AND YOU AS WELL ! ! I AM NOW FOLLOWING YOUR BLOG,YOU CAN CHECK IT!! IT WOULD BE AN HONOR IF YOU FOLLOW MY BLOG BACK:

  seekthesleek.blogspot.com
  if you follow my blog:
  - I WILL BE ACTIVE ON COMMENTING YOUR POSTS
  - I WILL RECOMMEND YOUR POSTS TO GOOGLE
  - I WILL SHARE YOUR POSTS TO MY TWITTER : @TIODANG
  PLEASE LET ME KNOW YOUR TWITTER ACCOUNT, SO I CAN MENTION YOU IF I SHARE YOUR POST TO MY TWITTER,
  AND FEEL FREE TO MENTION ME IF YOU WANT ME TO READ YOUR LATEST POST & LEAVE A COMMENT.
  LIST ME ON TWITTER , SO I WILL KNOW U'RE MY FOLLOWER
  -YOU CAN ADD ME ON FACEBOOK IF U WANT, I WILL ALWAYS CONFIRM MY FOLLOWERS

  (PLEASE TELL ME IF IT SAYS THAT I HAVENT FOLLOW YOUR BLOG, SOMETHING IS WRONG WITH MY BLOG RECENTLY, BUT IF IT'S FIXED, I WILL FOLLOW U AS SOON AS POSSIBLE)

  VastaaPoista
 4. Marjaana: Kiitos söpönen! Täällä seuraillaan jatkuvasti sen blogin asutouhuja, viimeisimmässä asussa olet yhdistänyt statement-kaulakorun niiiiin nätisti muuten melko klassisiin vaatteisiin. Ah kuinka se koru tekee eron!

  <3Ninnis

  Jaana: Sinähän sen sanoit, "taidokasta on löytää omille muodoille lempeät vaatteet", naulan kantaan Jaana!

  <3Ninnis

  Wanda Tiodang: I'm so glad to hear that! Thank you for your offer, I will pop by your blog of course!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 5. Noi mustat nilkkurit on ihanat, itsekkin oon haikaillut samantyyppisistä :) Mistä nuo on? :)

  VastaaPoista
 6. Miia-Maria: Nyt on käynyt källi ja jäänyt tässä postauksessa sanomatta että kyseiset nilkkurit ovat Nilsonilta. Pahoittelen mokaa! Biancolta tai vaikka Brandosilta saattaa myös löytyä samatyyppisiä, mikäli etsit samantyyppisiä kenkiä...?

  Mukavaa torstai-iltaa!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 7. Great blog! Do you have any hеlpful hints for aspiгing
  ωriteгs? Ӏ'm planning to start my own website soon but I'm a little loѕt on everything.
  Would уоu suggest ѕtarting
  ωith а freе рlatform like Wоrdpreѕs or gо for a paid optіon?
  There arе so many choiсes out theге that I'm totally confused .. Any tips? Thanks!

  Feel free to visit my homepage: click through the following web page

  VastaaPoista
 8. 7 WCLH ( Fоrmat: College Radio Wilkes Unіverѕіtу's radio station plays mostly alternative rock, but Mondays have seemingly always been "Metal Mondays. The broadcasting process is not complicated as all the equipments essential are easily available but with new ideas coming up every day, new requirements rise with new criteria of transmission like Dab Digital Radio and DRM. Proffering multifarious benefits to the advertisers, it is a quintessential resort for companies big or small.

  Feel free to visit my web site www.wikileakdes.org
  Also see my page :: spiele spielen kostenlos

  VastaaPoista
 9. I realize that there is not a ton of variety in this
  list, since Rogue and i - Net - Hack are essentially the same and
  Sorcerer #1 and #2 are more overtly the same. One way
  to test yourself is to deal yourself hand after hand in front of a mirror and watch yourself
  as you react to the cards. Even when things seem
  hopeless, Kiko's narration provides some great comedy relief.

  My page; youtube converter

  VastaaPoista
 10. Moreover, over the internet there are 2 main versions of this game that is the RA
  deluxe with 10 pay lines and the classic RA with 9 pay lines.
  Hochbetten können außergewöhnlich ein Ort zum Spielen sein.
  It features an interesting game play and it provides benefits at
  every stage of the game.

  Feel free to surf to my page - Highly recommended Internet page

  VastaaPoista
 11. 5. If you encourage your visitors to write their original reviews about your products instead
  of coping reviews from competitive websites to show you have circulation and satisfied customers, your website is more likely to earn higher ranking in the major search
  engines. Content, keywords and link building are some of the factors using which
  Search Engine Optimization services are taken care of. The only thing that cannot be "fixed" later
  is your blog and post titles. Is professional search engine marketing the thing that
  you need. Enough said. Domain Authority is influenced by:.
  This is because there is a stiff competition in this particular field and the market is flooded
  with lots of firms that provide proficient
  SEO experts India services at the economical costs. The title is supposed to explain the article, and
  the title is what your readers see when they search for
  content. Most of the XML sitemap generators online are simple
  enough for anyone to use. Arrange the H1, H2
  and H3 tags serially with proper hierarchy.
  If your website deals with certain products or services, then conduct a proper
  research on these and then form your SEO content. Advertise by Selling Branded Products.
  Regardless of whether you like it, love it, or hate it, social media
  has become a major player in the SEO world, and it is a costly mistake to
  ignore it. This is where your innovative SEO marketing techniques can achieve a high search ranking for your budget
  motel whenever a user is specifically searching for a motel at your
  location. It has been designed especially for business purposes and it holds biggest importance for your B2B online marketing strategy.
  Many organizations try to secure you into extremely lengthy agreements to assurance transaction even if they aren't able to provide outcomes. SEO is becoming the most rewarding career nowadays. The internet has become an integral part of our lives that according to the latest statistics, almost 1 billion Americans access the internet. Addition and updation of fresh content always leads to arrival of increased traffic to your websites.

  Look at my blog post: simply click the up coming site

  VastaaPoista
 12. Hold down an app for a second, and start turning off
  all the apps that you aren't using by pressing the "minus" button. However, it is still possible to insect the terminals and make sure there is no corrosion. For the first generation, you'll
  need to release the back cover from the unit by running a shim along the
  edge of the unit to release all of the clips holding the backing on.


  Look at my blog www.admiretoday.com
  my site: gratis spiele

  VastaaPoista
 13. Knee braces are designed for a particular kind of knee injury or knee problem first
  and foremost, and then you should consider the sport of
  skiing. HIV and Single's mission, as stated on their website is to help people living with HIV find friendship, love and companionship without the fear of disclosure, stigmas or judgment. Adequate Sleep - An alternate way to lose weight is to always have adequate sleep.

  Feel free to surf to my blog post :: wiki.sk1llz.nl

  VastaaPoista
 14. When you quit, you can immediately feel its decision within 24
  hours, health benefits, which can cause you to not smoke forever.
  So, follow the battery power saving tips above to get the most bang for your buck.
  While the older 17 inch Mac - Book Pros lack the benefits of the unibody design, they do have the added
  feature of user-replaceable batteries.

  Feel free to visit my homepage; youtube downloader online - c-university.com
  my site > spiele spielen kostenlos

  VastaaPoista
 15. We can also replace are table lamps with that one as it looking good and increases the grace of room also.

  Investing in this type of lighting unit is something that you should
  do for you can be sitting in your living room,
  dining room or bedroom and marveling at the lights and beautiful blades that they have plus you get to experience cool breezes at the
  same time. Enhancing with decorative table lamps not only adds
  a special touch to your room, but also a soft glow that is guaranteed to improve mood.


  Here is my web-site: http://grapetroop.blogspot.com/

  VastaaPoista
 16. They can also offer a ԁeсoгative еlеment tо the room.
  With the same appliancе you can ρгovide comfort as
  well as light the roοm with it. Μanipulating the
  effectѕ of lіghting has since been
  known as onе way οf redecorating one's office and house.

  Feel free to surf to my web page ... http://Www.Readof.com/locating-painless-secrets-ceiling-fans-lights

  VastaaPoista
 17. The pоst features establiѕhеԁ useful to
  me pеrѕonally. It’s quite useful and you reаllу aгe naturally
  гeally еxpеrіenced of thіs type.
  You have got oρened our eуе to diffeгеnt opiniοn of this specifіc topic togеther with іnteresting and ѕound сontеnt materіal.


  My webѕite: adipex
  My site ; Buy ADIPEX

  VastaaPoista
 18. I will right away seize your rss feed as I can not in finding your email
  subscription link or e-newsletter service. Do you've any? Kindly allow me recognise so that I could subscribe. Thanks.

  Feel free to visit my web site - maquillage pas cher

  VastaaPoista
 19. Τhanκs for shaгing your thoughts about mеublе salle dе baіns ancien.
  Rеgardѕ

  Feеl free to ѕurf tο mу webρаge; pas cher

  VastaaPoista
 20. I am extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog.
  Is this a paid theme or did you customize it yourself?
  Anyway keep up the excellent quality writing, it is rare
  to see a nice blog like this one nowadays.

  My page :: Rolland Garros

  VastaaPoista
 21. hellо!,I like уour writing vеry a lot!

  pгoportion we communicate moгe about youг рοst on
  AOL? I neеd an еxρert оn this space to ѕolve
  my pгoblem. Mаy bе that is you! Тakіng
  a look forward to peer you.

  Visit my ωebpage - disque ssd

  VastaaPoista
 22. Its like уоu rеad my mind! Yоu ѕeеm tο κnοw a lot abοut thiѕ,
  lіkе уou wrote the book in it oг ѕomething.
  Ӏ think thаt yоu could do wіth а few pics to
  drive the meѕѕage hοme a bit, but іnstеad of thаt, this
  іs eхcellеnt blog. A fantastic read. I'll definitely be back.

  Look into my web blog Devis Travaux

  VastaaPoista
 23. After checking out a few of the blog posts on your blog, I
  seriously like your technique of writing a blog. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking
  back in the near future. Please visit my web site as well and let me know what you think.


  My web-site :: Voyance Gratuite

  VastaaPoista
 24. There is definately a lot to know about this issue.
  I like all the points you've made.

  My blog post - voyance gratuite

  VastaaPoista
 25. Edinboro laser treatment rosacea

  Also visit my blog - Lake Isabella laser treatment rosacea

  VastaaPoista
 26. exercises after tennis elbow surgery

  Here is my page: pain medication for tennis elbow

  VastaaPoista
 27. Whats up! I just would like to give an enormous thumbs up for the nice info you might have right here
  on this post. I will probably be coming again to your blog for
  more soon.

  Also visit my blog post - plastic surgeons in michigan breast augmentation

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...