20111129

Marni for H&M

 Ensi kevään yhteistyömalliston suunnittelee H&M:lle tällä kertaa Marni. Italialaisen muotitalon tunnusmerkkeihin kuuluvat vahvat värit, kuviot, printit sekä omintakeiset leikkaukset toimivat pohjana afrikkalaisvaikutteiselle mallistolle. Yhteistyömallistoa suunnitelleen Consuelo Castiglionin mukaan mallisto pitää sisällään tulkintoja Marnin klassikoista, ja huhujen mukaan mallistosta löytyy ainakin vekkihameita ja vajaamittaisia tai lyhyitä housuja silkistä. 40 vaatekappaleesta ja 30 asusteesta koostuva naistenmallisto saa rinnalleen myös miesten malliston (20 vaatekappaletta, 10 asustetta). Asustepuolelta löytyy kenkiä, laukkuja, koruja sekä huiveja eheän Marni-lookin luomiseksi. Valikoiman ilmestyy 260 kauppaan ympäri maailmaa ja nettikauppaan 8. maaliskuuta 2012.
Ninnis odottaa innolla italialaisen muotitalon mallistoa, ja tulee seurailemaan sekä raportoimaan mallistosta blogin puolella! Stay Tuned!
Marni is the new guest designer for H&M, and the collection will be available in 260 stores worldwide and online on the 8th of March 2012.

2 kommenttia:

  1. JES JES JESSSSS! Tätä on toivottu!

    VastaaPoista
  2. Moon-syrup: Arvelinkin että tämä yhteistyö on sun mieleen. Postailen tänne heti lisää kuvia yhteistyön tiimoilta kun niitä ilmestyy=) Ja upeat vaatteet Consuelolla, tämäkin haluaa tuollaiset housut!

    <3Ninnis

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...