20111118

Ninnis haluaa: Matalat nilkkurit / Ninnis wants: Flat ankleboots

6 kommenttia:

 1. Noi scorett:n on kivoimmat! Ja Acnet tietty kans :)

  VastaaPoista
 2. Miia-Maria: Scorettin kenkulit on myös näistä vaihtoehdoista edullisimmat, ja näitä olen jo muutamaan kertaan käynyt sovittelemassa. Myös COSin varrettomat houkuttelee kovasti! Kääk, valinnanvaikeus!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään eniten noista chelsea-boot tyylisistä Nilsonin ja COSin versioista, itse tilasin sen tyyliset mutta korolliset ruskeat vastikään (kuvittele pistol risteytettynä chelsea bootseihin). Pidän kovasti noista matalista mutta ne saavat itselläni aikaan Hessu Hopo -efektin, 39 jalka ja 160cm varsi ei ole paras yhdistelmä! :D

  VastaaPoista
 4. Etsin parhaillaan mukulakivi-ystävällisiä nilkkureita kun kaikissa omissa on suht reipas korko. Mun silmään näistä kuvista Acnet on parhaat (ja tietty ne on just ne kalleimmat). Oon yrittänyt Lundin ja Malmön kenkäkaupoista löytää jotain samantyyppistä ilman henkilökohtaista konkurssia, toivottavasti huomenna tärppää :)

  VastaaPoista
 5. Nuo on kaikki kyllä kovin kivoja. Mä olen aina aikaisemmin ollut talvella matalien kenkien perään että ei korkoja. Nyt olenkin ostanut jo yhdet korolliset saappaat ja kiilakorolliset nilkkurit. Himoitsen myös korollisia nilkkureita. Ehkä innostus johtuu myös siitäkin että nyt on todella paljon tarjolla korollisia kenkiä joissa on ns. talvipohja eli ei oli niin suurta liukastumisvaaraa :)

  VastaaPoista
 6. The sixty day complimentary trial offer is a fantastic choice, in the case of the
  flex waistband.

  Feel free to visit my web page - Titebite.net

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...