20111119

Luottotuote: Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion / Favorites: Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion

Useiden vuosien ajan olen käyttänyt kasvojen kosteusvoiteena Cliniquen DDML:ää.  Kosteuttaa sopivasti, imeytyy pikaisesti, ei jätä rasvaista pintaa ja sopii jopa silmänympärysiholle. Hajutonkin. Ympärivuotisessa käytössä, vaikka välillä ihoni talvisin kaipailisi jotain aavistuksen tujumpaa hoivaa. Ostelen isointa 125ml pulloa pumpulla, sillä pumppu annostelee sopivan määrän voidetta ja tuosta putelista voidetta tuntuu riittävän kerta toisensa jälkeen. Laivojen tai lentokenttien tax freestä edullisemmin kuin maista, hinta laivalla 37,50€ 125ml purnukalle(maissa n. 56€.). Saa tilattua myös useimmista kosmetiikka myyvistä nettikaupoista. Ninniksen luottotuote!

4 kommenttia:

 1. i got the same product once as a gift, but unfortunately i quickly found out that it wasn't meant to be used on dry skin at all..:( i really hope it works for you though..and happy blogging:)

  VastaaPoista
 2. Mä sain pari viikkoa sitten tuosta voiteesta näytteen ja oon tykännyt kovasti. Se pieni näytepurkkikin tuntuu riittävän todella hyvin. Tuo on ihana just kun imeytyy nopeasti eikä pinta jää rasvaiseksi. Aika edullisesti tuon saa Tax Freestä ja täytyykin nyt tsekata nettikaupatkin jotka sitä myisi, tuo yli viiskymppiä kun on aika tyyris kuitenkin jos ei ole pakko sen vertaa maksaa.

  VastaaPoista
 3. It's a pity you don't have a donate button! I'd definitely donate to this excellent blog! I guess for now i'll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my
  Google account. I look forward to fresh updates and will talk about
  this website with my Facebook group. Chat soon!


  Also visit my website: diets that work

  VastaaPoista
 4. Thе rеport pгovides verified neсeѕsагy
  tо myself. It’s quite eԁucatіonal anԁ you aгe certainly quite educated
  in thiѕ field. You havе gοt opened my own eуe for you to different viewѕ on this particulaг
  matter tοgetheг with іnterestіng and sounԁ articles.


  My web ѕite: buy Xenical
  my website - buy Xenical

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...