20111121

Ninnis vinkkaa: COSia pukinkonttiin -30% / COS for Christmas -30%

Seurailen mielenkiinnolla H&M:n isosiskon COSin kampanjoita ja tapahtumia COSin Facebook-ryhmän kautta. Tänään pärähti ruudulle ilmoitus, jonka haluan jakaa pukinkonttivinkkinä kanssanne!

 Osaan COSin tuotteisiin napsahti tänään 30% alennus, niin naisten, miesten kuin lastenkin tuotteisiin. Alennus on voimassa sekä liikkeissä että nettikaupan puolella osoitteessa cosstores.com. Alevalikoimasta löytyy takkeja ja neuleita, joten pukinkontin pehmeä paketti voisi löytyä tänä vuonna COSilta. Kampanja on voimassa 27.11.2011 asti, ja näköjään yli 100 euron (tai 1000 SEK) ostosten kuljetukset ovat ilmaiset koodilla "LOVEFROMCOS" joulukuun loppuun saakka. Joulua odotellessa!

 COS gives 30% discount of knitwear and jackets (women, men, children), check out their website at cosstores.com for more information. Orders worth 100€ or more get free shipping with code "LOVEFROMCOS"  till the end of December 2011, so why not get your Christmas presents from COS this year...? 

2 kommenttia:

  1. Heii, mä törmäsin samalle sivustolle ja tykkäsin myös!!! p.s. ihana blogi! :))
    http://powderpuff-powderpuff.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Anskubansku: Kiitoksia, kiva kuulla että pidät blogistani! Täällä on COSista tullut uusi suosikki H&M:n trend-puolen ja Zaran rinnalle. Materiaalit ja hinta kohtaavat kivasti, eikä vastaan kävele heti samanlaista jos COSiin rahansa "sijoittaa";) Iloista joulunodotusta Anskubansku:)

    <3Ninnis

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...