20111201

Joulukalenteri / Christmas calender

Joulukuun ensimmäinen päivä, eli aika avata joulukalenterin ensimmäinen luukku! Tämänvuotinen joulukalenteri on varsinainen luksusjoulukalenteri, luukkujen takaa paljastuu tänä vuonna perinteisten suklaakuvioiden sijaan The Body Shopin tuotteita! "24 Days of Joy"-joulukalenteri on seisoskellut muutaman päivän lipaston päällä, ja aamulla herätyskellon soidessa torkuttelun sijaan kipitin riemuissani ensimmäistä luukkua avaamaan. Tätä päivää on kuulkaas odotettu siitä hetkestä kun kalenterin sain! Kalenteri on erinomainen lahjaidea joulua rakastaville äidille, tyttöystävälle tai siskolle, todellista hemmottelua arjen keskelle!
Ensimmäisen luukun takaa paljastui piparmintun tuoksuista viilentävää jalkavoidetta, jota täytyi tietenkin heti testata kuiville känttyräjalkapohjille. Vatsanpohjaani kutkuttelee, kun saa tällaisia superkivoja juttuja! Mitäköhän huomisen luukusta paljastuu? Kalenteri on erinomainen lahjaidea joulua rakastaville äidille, tyttöystävälle tai siskolle, todellista hemmottelua arjen keskelle!

A luxury Christmas calender from The Body Shop "24 Days of Joy"! 

9 kommenttia:

 1. Oi miten ihana joulukalenteri! :) Itselläni ei ole tänä vuonna ollenkaan joulukalenteria, jotenkin unohdin koko joulukuun sillä ulkona on niin sateista ja syksyistä. :(

  VastaaPoista
 2. Ihana! Miksen mä ole täällä nähnyt sitä? Siis keskellä Suomea :D

  VastaaPoista
 3. No voihan vau mikä joulukalenteri! Mun suklaakalenteri häviää tuolle kyllä kuus-nolla :DD

  curiousnoora.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Marjaana: Kääk, ai ei löydy vielä joulukalenteria?! Kipinkapin kauppaan ennenkuin ne loppuvat, kyllä joulukalenteri täytyy olla! Muuten ei tule joulua=D

  <3Ninnis

  Reetta: Apuva, nyt rupesin miettimään että saakohan noita Suomestakin...? Tämä on hankittu Ruotsin puolelta, The Body Shopin suomalaisilta sivuilta ei ainakaan tuota kalenteria löytynyt=/. Pöh.

  Noora: Ei joulu tuu ilman joulukalenteria, suklainenkin on aikas kiva=)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 5. Voi ei, voi ei, tuollainenhan olisi pakko saada, vaikka heräänkin hieman myöhään tähän joulukalenteriasiaan! Ja eih, pitääkö tulla Ruotsista hakemaan :D Pitääpi poiketa Body Shopissa kyselemässä kalentereitten perään!

  VastaaPoista
 6. Mä sain ton jalkavoiteen pikkujouluista lahjaksi, sen lisäksi kassista löytyi myös muun muassa suihkumyssy ja ompelusetti :D.

  VastaaPoista
 7. Char: Käyhän kyselemässä, eihän sitä tiedä josko niitä löytyy myös Suomesta! Täällä pidetään peukkuja pystyssä ettei tarvitse ihan meren toiselle puolelle lähteä joulukalenterin perään=D

  <3Ninnis

  I'm Lacking: Hihih, hauska monitoimilahja=) Pidän kovasti tuon jalkavoiteen tuoksusta, kuin karkilla jalkojaan voitelisi;)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 8. Voi miten kiva kalenteri! :) Mä haluun kans tommosen! Ei varmaan Suomesta löydy, Forumista kysyin, ei ole kuulunut valikoimiin, en myöskään nähnyt Kampissa :/

  VastaaPoista
 9. Hanna: No voihan rykäys, ei ole tainnut tuo joulukalenteri tulla sitten Suomen markkinoille asti=/

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...