20111209

Joulukalenterin sisältöä / Inside Body Shops Xmas calender

The Body Shopin 24 Days of Joy -joulukalenterista on avattu tänään yhdeksän luukkua. Luukkujen takaa on löytynyt piparmintun tuoksuista viilentävää jalkavoidetta, Rainforest Volume ekoshampoota ja -hoitoainetta, No More Rough Stuff -jalkaraspi, Wild Rose-käsivoidetta, jonkinnäköinen pieni harja(kääk, mihin tätä melko pehmeää harjaa käytetään, help?), Nail Polishing Block, herkullisen tuoksuinen Moringa suihkugeeli ja karitevoita sisältävä Shea Whip Body Lotion. Vielä 15 luukkua avattavana, ja sitten onkin jouluaatto!

These products have been revealed from The Body Shops 24 Days of Joy-Xmas calender. Peppermint Cooling Foot Lotion, Rainforest Volume ecooshampoo and -conditioner for fine hair, No More Rough Stuff foot smoother, Wild Rose hand cream, a small brush (have no idea what it's for, help?), Nail Polishing Block, Moringa showergel and a bottle of Shea Whip body lotion. 15 more hatches to go, then it's Christmas Eve!

6 kommenttia:

  1. Veikkaukseni on, että tuo harja on sellanen kasvoharja, jota siis käytetään ihan kasvojenpesun yhteydessä. Käsittääkseni se menee niin, että kun normaalisti hierot kasvojenpuhdistusainetta sormilla, niin käytätkin niiden sijasta tuota harjaa. Tosin jos käytät puhdistukseen jotain puhdistusmaitoa niin sittenhän tuon käyttö ei kai oikeen onnistu. Mutta jos on joku vaahtoava/geelimäienn tuote käytössä, niin tuota harjaakin voi käyttää.

    Tuo on siis ihan mun oletukseni, kun mulla oli sellanen pehmeä kasvoharja monta vuotta sitten, mutta en kyllä muista, ostinko sen Body Shopista vai mistä. Ja tämä oli siis ihan arvaukseni, voi olla, että oon väärässä. Kai sen harjan tarkoitus on kevyesti kuoria/poistaa kuollutta ihosolukkoa, mutta mulla sen käyttö jäi, kun aloin käyttämään kuorinta-ainetta.

    Tähän tuli nyt kauhea sepustus, mutta tosiaan Body Shopissa oon nähnyt ainoastaan sellasia vartalon kuivaharjaukseen tarkoitettuja harjoja, mutta luulen, että tuo ei sellainen ole, koska ne on vähän karheampia.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Jaahas, kuulostaa siltä että taidat olla oikeassa! On meinaan aikas pehmeä. Ensin luulin että se oli kynsienalusharja, mutta oli melkoisen pehmeä siihen touhuun=D Täytyypi kokeilla tuota siis nassulle geelipuhdistuksen kera. Kiitos hurjasti pitkästä sepostuksestä, nostan hattua!

    Iloista joulunodotusta,

    <3Ninnis

    VastaaPoista
  3. JATKOA!!! MITÄ MUUTA SIELTÄ LÖYTYI? :)))

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Postaustoive laitettu korvan taakse, kiitoksia=) hetkellä joulunvietossa muualla, joten otan tämän toiveen asiakseni muutamien päivien kuluttua!

    <3Ninnis

    VastaaPoista
  5. Just wish to say your article is as astonishing. The clarity in your submit is simply great and that i could suppose you are knowledgeable on this subject.
    Well with your permission let me to seize your feed to keep up to date with coming near near post.
    Thanks a million and please keep up the enjoyable
    work.

    Also visit my web-site ... www.youtube.com

    VastaaPoista
  6. Link exchange is nothing else however it is only placing the other person's blog link on your page at suitable place and other person will also do same for you.

    Also visit my web blog jackpot 6000 tips

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...