20111208

Ninniksen kylpyhuoneen kaapissa: Batisten kuivashampoo ja Aussien tehohoito / In Ninnis' bathroom cabinet: Dryshampoo from Batiste and 3-min deeptreatment from Aussie

Kylpyhuoneen hiusosasto täydentyi uusilla kuivashampoo- ja hoitoaineputeleilla. Klippoteketin halpa ja hyvä vaaleanpunaisessa pullossa kulkeva kuivashampoo pääsi loppumaan, joten uutta kuivashampoota piti siis saada. Puolin ja toisin olen kuullut hehkutusta Batisten kuivashampoista, joten päätin kokeilla. Batistesta löytyi Åhlens-tavaratalon kosmetiikkaosastolta neljää eri tuoksusorttia, ja kuivashampoota löytyi myös tummemmille pehkoille. Itse valitsin värittömän blush-tuoksuisen, se tuntui omaan nenään sopivimmalta ja toimii vaaleissa hiuksissa erinomaisesti. Hintaa n.7€. Jos Klippoteketin kuivashampoo on hyvä, niin tämä on loistava! Huhut tuntuvat siis pitävän paikkansa, Batisten on kuivashampoiden ykkönen. Suosittelen testaamaan!

Kuivashampoon kaveriksi valkkasin jo ennestään tutun Aussien hoitoaineen/tehohoidon pitkille hiuksille. Toimii kuin unelma, paras koskaan käyttämistäni hoitoaineista(mmm mikä tuoksu!). Latvani kaipasivat tätä, tukka on hieman kuivahtanut ainakin latvojen osalta. Kuontalo oli kolmen minuutin tehohoidon jälkeen helppo selvittää(lue: ei tarvitse minkäänsortin selvitysoperaatiota), kosteutetun ja hyvinhoidetun tuntuinen ilman raskasta, lättänää tunnetta. Tukka tuntuu nytkin kevyeltä, vaikka läträsin hoitoainetta päänahasta latvoihin. Ei ole meinaan ihan itsestäänselyys tuo kevyt fiilis, kun tätä tukkaa riittää pituuden puolesta. Hinta hieman kirpaisee(n.12€), mutta tämä on sen väärti. Shampoossa voikin sitten pihistellä, Sunsilkin parin euron shampoot ovat mielestäni parhaita. Plussaa uudesta helppokäyttöisestä ja nopeasta pakkauksesta, tästä Ninnis tykkää! Senkun spruuttailee menemään ilman korkkeja.

Miten on teidän hiustuotesuosikkien laita, löytyykö tuotteita joita ilman et voisi elää? Jätä mielipiteesi kommenttiboksin puolelle!

New favorites: Batiste's dryshampoo in fragrance "blush", and a 3-min deep treatment/conditioner from Aussie, specially made for long hair. Love these two!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...