20111206

Joulun tunnelmaa
Tällaiset ovat tämänvuotiset joulukoristelut, tunnelmaa luovat erityisesti kynttilälyhdyt ja itsekoristeltu piparkakkutalo. Valkoinen, hopea ja punainen ovat tämänvuotiset teemavärit, ja innokkaana jouluihmisenä koristelisin mielelläni koko kotini joulukoristeilla. Tämä vuonna aloitan joulukoristeiden keräämisen alusta, joten koristelu on toistaiseksi melko vaatimatonta. Vanhat joulukoristeet eivät olleet etusijalla matkalaukkutilan rajallisuuden vuoksi Ruotsiin muuttaessani, hih. Haaveilen "lumi"spraystä, jolla saisi suihkuteltua ikkunaa lumisen oloiseksi. Mistäköhän sellaista saisi? Vinkkejä otetaan vastaan kommenttiboksissa!

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää!

5 kommenttia:

 1. Söpö piparkakkutalo! Ja voi tuota pientä söpöliiniä tuolla aikaisemmassa postissa ♥

  VastaaPoista
 2. Näytä lisää niitä joulukalenterin tuotteita! :)))

  VastaaPoista
 3. Sitä sprayta löytyy varmaan jopa isompien tavaratalojen jouluosastoilta,varma veto on askarteluliikkeet.Josko on täälä Vsan kaupoissa niin oon valmis lyömään vetoa,että on sieläkin.Tänään itekin vähän laitoin jouluilmettä:).

  VastaaPoista
 4. Saanko muuten kysyä, että mitä opiskelet siellä yliopistossa pääaineena?

  VastaaPoista
 5. Hanna: Koristelut suoritettiin omin käsin, seinät ja katto napsaistiin valmisversioina=) Sven-Bertil kiittelee=)

  <3Ninnis

  Anonyymi: Juu, laitan huomenna postausta joulukalenterin sisällöstä ilmoille! Kiitos vinkistä!

  <3Ninnis

  Anonyymi: Hei loistavaa, käyn haistelemassa jouluosastoilta lumispreitä! Kiitos tuhannesti vinkistä!

  <3Ninnis

  Anonyymi: Saa toki! Täällä tehdään juuri näinä päivinä civilekonomprogrammetin pääainevalintaa, 15.12 tulee olla "paperit sisällä". Itse haen markkinoinnin pääaineeseen, pidähän peukkuja että se onnistuu!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...