20111230

Ninniksen suosikit / Ninnis' favorites: Resort 2012

Resort-mallistoa pidetään syksy/talvi ja kevät/kesä sesonkien välisinä pienehkönä "välimallistona". Aiemmin resort- tai cruise-collection mallistojen idea on ollut talvea trooppisiin lomakohteisiin pakenevien varakkaiden naisten tarpeiden täyttäminen rantakaftaanien, korikassien ja sandaaleiden muodossa. Nykyiset resort-mallistot muistuttavat enemmän syys- ja kevätmallistojen pikkusiskoja, tarjoten virikkeitä muotimaailman nopeassa imussa vaihtuvien trendien seuraajille. Juuri nyt on resort 2012 mallistojen aika, syksy/talvi 2011 sesonki tuntuu passeelta ( erityisesti kun syys/talvi 2011 sesongin vaatteet roikkuvat ale-rekeillä), mutta kevät/kesän 2012 pastellit ja vaaleat sävyt tuntuvat kaukaiselta pilkahdukselta kesästä ulkona pauhaavan talven sijaan.  Erityisesti jenkkisuunnittelijat tuntuvat panostavan resort-mallistoihin eurooppalaisia suunnittelijoita enemmän.

Tässä omat suosikit tämän hetkisistä resort-mallistoista!

1. 10 CROSBY DEREK LAM

2. CELINE
3. 3.1 PHILLIP LIM

 4. GIVENCHY
5.STELLA MCCARTNEY


1 kommentti:

  1. Olen jotenkin ihan shokissa, kun H&M:n ja Elloksen kevät/kesä-kuvastot tupsahtivat postiluukusta. Aloin jo haaveilemaan kaikista ihanista väreistä, kun tajusin ettei se kevät niin kaukana olekaan. ;)

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...