20111226

Ruotsalainen joulu / Christmas in Sweden
Heipsulivei ja Iloista Joulua! Toivottavasti joulua on vietetty rauhaisissa merkeissä, ja olette saaneet ihania lahjoja. Ehkä joku on päässyt nauttimaan lumestakin...?

Täällä vietettiin joulua nyt sitten ensimmäistä kertaa Ruotsin puolella. Jouluperinteet ovat täällä hyvin samankaltaiset kuin Suomessakin, joten ohjelmaan on kuulunut riisipuuron keittelyä, kuusen koristelua, joulupöydän antimilla herkuttelua, ja sukulaisilla piipahtelua. Aika perinteistä joulupuuhailua vai mitä? Itsetehdyt joulutortut toivat ripauksen suomalaisuutta joulupöytään, täällä Ruotsissa kun joulutortut ja laatikot ovat vieras käsite. Rusinainen limppu vörtbröd ja julmust-limppari ovat niitä uusia tuttavuuksia ruotsalaisen joulupöydän suhteen, olettekos maistaneet? 

Ninnis ja kauluripää Sven-Bertil lähettävät lämpimät joulutervehdykset kaikille lukijoille, palataan pian asiaan!

3 kommenttia:

 1. Miksi S-Bllä on kaulus?
  isi

  VastaaPoista
 2. Kivoja tunnelmakuvia!Ihanaa Uutta Vuotta Ninnikselle :)

  VastaaPoista
 3. Isi: Sven-Bertil hotkaisi kiven ja sitä kaiveltiin sitten mahasta eläinlääkärin toimesta. Arpea ja tikkejä ei parane nuolla joten kauluri estää tällaista puuhaa.

  <3Ninnis

  Aha: Kiitos kiitos, iloista Uutta Vuotta myös sinne Aha!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...