20120106

Tenttiin valmistautumista

Oikein hyvää perjantaita näin heti alkuun! Sven-Bertil auttaa tenttiin pänttäilyssä kököttämällä sylissä, ja maistelemalla kirjan sivuja kun silmä välttää.

Täällä valmistaudutaan tiistaiseen juridiikan kurssin tenttiin, vielä 3 päivää aikaa pänttäillä. Kirjakasa on korkea, tenttialue sisältää pari oppikirjaa, lakikirjan (jonka saa ottaa mukaan tenttiin, onneksi!), luentomateriaalit ja ryhmäharkoissa/semmoissa katetun materiaalin. Tentin läpipääsyyn on tiukat vaatimukset, kahdeksaan kymmenestä esseekysymyksestä tulee vastata, pisteitä tulee saada vähintään 20 kaikenkaikkiaan 40 maksimipisteestä.  Mainitsinhan jo ettei sanakirjaa saa ottaa mukaan, joten toivottakaahan onnea kimurantin ruotsinkielisen lakitekstin suhteen...?! Huh, karmaisevin tentti tähän mennessä.

Tenttipäivänä tapahtuu muutakin jännää opintoihin liittyvää, kyseessä on pääainevalinta kauppatieteelliseen koulutukseeni. Pääaineeksi voi valita civilekonomprogram-ohjelmassa rahoituksen, kirjanpiton, johtamisen, markkinoinnin tai kansantalouden. Mikäli kaikki sujuu niinkuin toivon, otan osaa viikon kuluttua alkaville markkinoinnin kursseille. Pääainevalinnasta lisää  noin viikon kuluessa!

Hyvää viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Jollain tasolla kiinnostaa aina juridiikka mutta sitten kun tenttikirjat avaa niin se kiinnostus lopahtaa :D Tai ei oikeastaan siinä vaiheessa vaan joskus myöhemmin koska se nyt on vaan... öh, juridiikkaa. :/ Mulla on varmaan viha-rakkaussuhde juridiikkaan. Joku siinä kiinnostaa mutta joku siinä inhottaa. :D

    Siel on vissiin vähä erilaisia tenttejä kuin Suomen yliopistoissa. Tsemppiä tenttiin!

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...