20120107

Sven-Bertilin touhuilua

Hauvavauva Sven-Bertil se vain kasvaa, jässikkä on nyt 13 viikkoa vanha. Sven-Bertil viettää mielellään aikaansa puruluita jäystäessä, hampit kun vaihtuvat parasta aikaa maitohampaista pysyviin hampaisiin. Yksi maitohammas on jo kadonnut teille tietämättömille! Lisäksi herra rakastaa popsia kiviä, ja joulun alla piipahdettiin eläinsairaalassa poistamassa masusta kivi leikkauksen voimin. Toimenpiteen seurauksena Sven-Bertil sai kaulurin, jottei pääse nuolemaan tai availemaan masun tikkejä. Tästä syystä siis kuvissa vilahtanut kauluri. Hauva voi erinomaisesti leikkauksen jälkeen, mutta on omistajan harmiksi jatkanut kivien popsimista ulkoiltaessa. Hmmp. Tasaiseen tahtiin löytyy kakan joukosta kiviä, näytän teille vielä joku päivä Sven-Bertilin "kivikokoelman".

Mikään ei tunnu tätä hauvaa hetkauttavan, ei lentokoneessa matkustelu, ilotulitusrakettien pauke eikä viereisen asunnon remonttimelu. Imuri on toistaiseksi "pelottavin" tapaus, jonka lähistöllä pyöritään, jättäen kuitenkin hieman turvallista hajurakoa suuttimen lähestyessä. Hauva fiilistelee lääkeruiskua, ja leikkauksen jälkeen ruiskulla suuhun annettava kipulääke oli ilmeisesti superherkkua. Sven-Bertil on ollut helppo ja kiltti tapaus, oikea ilopilleri!

Sellaisia kuulumisia tällä kertaa, Sven-Bertil toivottelee erinomaista Uutta Vuotta!

7 kommenttia:

 1. Hihi, voi sulosta ! Olen tainnut aiemminkin kuulla että hauva / vauva tykkää jostakin ruiskeesta, nami :D Kai se sitten on vähän makeaa tai muuta.


  Kiitos kommentistasi Ninnis! ^^ Hih, sisustusvimma hyörii päällä täällä koko ajan. Se voisi olla yksi uuden vuoden lupaus; asunnosta tulee tänä vuonna koti! ^^


  Ihanaa viikonloppua,

  Satu
  Indie by Heart

  VastaaPoista
 2. Toi kaveri kyllä saa aina hymyn huulille!
  Hyvää uutta vuotta teille molemmille!
  t.Piia

  VastaaPoista
 3. No voi että kuinka suloinen pikku haukku :-)♥

  ♥:Anniina

  VastaaPoista
 4. Ihana S-B :)! Hah, muistan ton ajan ku kaikki piti laittaa suuhun, sitte ku kieltää vähän aikaa tottelee, mutta sitte ku hetken kattoo muualle on taas kivi suussa. Sitte vaan tonkimaan sitä sieltä:D En muista että kakassa olis kiviä tullu, sain kai ne tongittua aina sen suusta pois. Onneks se aika kuitenkin kestää vain hetken:) Kivien lisäks Elmon herkkua oli kastemadot:D
  Kuinka ison kiven S-B oli hotkassu, kun piti lääkäriin mennä?:(

  VastaaPoista
 5. Voi ressukkaa, onneks nyt kaikki hyvin:)<3 ja toivottavasti jää ekaks ja vikaks kerraks kun tarvii leikkailla. En osaa sanoo tarkkaa kestoa Elmon "kaikenmaistelukaudelle", kivet vaihtui syksyn tullen puiden lehtiin:D. Mutta ei sitä kivien maistelua hirveen kauaa kestäny, ei edes kuukautta.(uskon että muistaisin jos olis kestäny kauan, se oli semmosta vahtimisaikaa:D)
  Kiitokset onnitteluista!:)

  VastaaPoista
 6. Voi miten pieni toinen on! :) tsemppiä ninnis koulu-uurastukseen!

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...