20120306

Sven-Bertilin touhuilua osa 2 : "Iso poika"

 Näin se Sven-Bertil vain kasvaa! Plakkarista löytyy nyt 5 kuukautta koiranelämää, koiravauvasta on kasvanut iso poika. Energiaa riittää, vaikka sitä yritetään tuhlata lenkkien lisäksi metsässä samoilemalla ja keppiä heittelemällä. Hihnassa kuljetaan jo aika mallikkaasti, välillä tuoksut vievät koiraa mennessään. Päättävän osapuolen asemasta taistellaan ja välillä omistajaa koetellaan leikin varjolla.
 Kotona Sven-Bertil häärää siellä missä omistajakin, ellei sitten vaihtoehtoisesti säntäile paikasta toiseen päättömän hepulin vallassa leluja riepotellen. Televisiota tuijotellaan yhdessä, mainostauoilla saatetaan innostua leluista tai ympäristön vahtaamisesta.
Mun tarttis päästä ulos-kökötys.
 Omistajan ruoka joutuu silloin tällöin vahtaamisen kohteeksi, erityisesti S-B:n ruoka-ajan lähestyessä.
 Ruoka-ajan koittaessa haetaan muualla haahuilevaa omistaja keittiöön, ja harrastetaan yli-innokasta istumista. Sven-Bertilille on opetettu, että ruuan saa kun istuu rauhallisesti ja hakee katsekontaktia omistajan kanssa. Ruokakupille saa kipittää maagisten sanojen "var så god" (ole hyvä) ja erityisen käsimerkin jälkeen.
"Tänne sitä ruokaa ja heti, katso kuinka hienosti istun" -ilme.
Nappulat hotkitaan kulhosta suurella ruokahalulla. Pureskelu on Sven-Bertilin mielestä täysin turhaa, joten nappulat hotkitaan kitusiin ennätysvauhdilla.
Ruuan ja kevyen ulkoilulenkin jälkeen on hyvä ottaa pienet nokkaunet auringonpaisteessa, jotta herätessään jaksaa jälleen touhuta ja vouhuta. "Iso poika" S-B lähettää uniset terveiset kaikille teille, ja tulee jälleen kertomaan kuulumisiaan sopivassa välissä!

6 kommenttia:

 1. Kiitos! Sven-Bertilin kuvat piristivät tätä ankeaa tiistaita :)

  -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. M: Hihih, tuo ruttunaama pyyhkäisee ankeudet mennessään! Aurinkoisia kevätpäiviä!

   <3Nina

   Poista
 2. oi voi häntä! hän on aivan ihana <3 mitä sinulle kuuluu? joko näyttää keväältä siellä päin maailmaa?? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sven-Bertil se vain kasvaa! Tänne kuuluu oikein hyvää, kesätyötä metsästäessä ja tulevaa tenttiviikkoa odotellessa. Lisempää kuulumisia löytyy neitokaisen megalomaanisen hienosta piirustus-postauksesta;) Iso halaus keväisestä Tukholmasta!

   <3Nina

   Poista
 3. soo cute dog!!! wonderful photos:D
  please visit me in free time:)
  http://mesmerize87.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks sweetie! I will, nice that you wisited my blog!

   <3Nina

   Poista

Kommentit ovat bloggaamisen suola. Jätä käynnistäsi jälki, kerro mielipiteesi, kysy jos askarruttaa tai höpöttele muodista/jostain aivan muusta kanssani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...